Çocuk şenliği etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi 200.000’e Yakın Kişiyi Ağırladı

29 Nisan 2024
Şahinbey Belediyesi tarafından 20-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Çocuk Şenliği’ne 200.000 civarında kişi katılırken çocuklar ve aileler şenlikte gönüllerince eğlendiler.Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 20 Nisan tarihind..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu’ndan Çocuk Şenliğine Davet

27 Ocak 2024
Şahinbey Belediyesi vatandaşların ve çocukların sömestr tatillerini dolu dolu geçirmeleri için 28 Ocak – 04 Şubat tarihleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenleyeceği Çocuk Şenliği’ne tüm çocukları ve aileleri davet etti. ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyes’nin Çocuk Şenliğine Yoğun İlgi

26 Nisan 2023
Şahinbey Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen çocuk şenliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyorŞahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 23-30 Nisan tarihleri arasında açık olacak olan “Bi D..
Yerel Yönetimler

Yüzlerce Çocuk Şenlikte Buluştu 

26 Nisan 2023
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde organize edilen ‘Önce Öğren Sonra Eğlen’ projesi kapsamında gerçekleştirilen şenlikteki çocuklarla buluştu. Yüzlerce çocuğa e..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nin Düzenlediği Çocuk Şenligi Kapılarını Açtı 

24 Nisan 2023
Şahinbey Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği ve 8 gün sürecek olan “Çocuk Şenliği” başladı.Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde 23-30 Nisan tarihleri arasında düzenlenen “Bi Dünya Kitap Bi D..
Yerel Yönetimler

Çocuk Şenliği’ne yoğun ilgi

25 Ocak 2023
Şahinbey Belediyesi tarafından öğrencilerin yarıyıl tatilini daha verimli ve eğlenceli hale getirmek amacıyla düzenlenen çocuk şenliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyorŞahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 21-29 Ocak tarihleri arasın..
Yerel Yönetimler

Gaziantep’te Çocuk Şenliği başladı

22 Ocak 2023
Şahinbey Belediyesi tarafından, çocukların sömestr tatilinde eğlenceli zaman geçirmesi amacıyla hazırlanan Çocuk Şenliği başladı. Çocukların ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlendi. Şahinbey Kongre ve S..
Yerel Yönetimler

50 Binden Fazla Çocuk 23 Nisan’ı Şahinbey’de Kutladı

23 Nisan 2022
Şahinbey Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği Çocuk Şenliği’nde şimdiye kadar 50 bin den fazla çocuk doyasıya eğlendi. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 22-23-24 ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...