çiftçi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Gaziantep Büyükşehir’den Tarıma Rekor Destek

23 Ağustos 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, tarımsal üretimin arttırılması, modern tekniklerin benimsenmesi ve çiftçinin maddi olarak refaha kavuşması amacıyla yaptığı desteklerini, ihtiyaçları karşılayacak şekilde devam ettiriyor.Tarımın he..
Yerel Yönetimler

Başkan Umut Yılmaz’dan Çiftçilere Destek

25 Haziran 2024
Çağkuyu Mahallesi sakinlerinden rahmetli Hacı Hüseyin Ünal’ın oğlu Hanifi Ünal, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın çabalarıyla uz..
Politika

Öztürkmen, 6 kilogram buğday 1 litre mazot ediyor

7 Haziran 2024
CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, TBMM Genel Kurulu’nda, iktidarın buğday üreticisine eziyet ettiğini belirtti. Hasadın başlamasına rağmen taban fiyatın hâlâ açıklanmadığını, TMO ofisleri önünde yine uzun buğday kuyrukları oluştuğ..
Yerel Yönetimler

Gaziantep Büyükşehir İtfaiye Ekipleri Mahsul Nöbetinde

31 Mayıs 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Afet Yönetimi Daire Başkanlığı ekipleri, ısınan havalarla beraber çiftçinin yanında olarak olası yangınlara karşı nöbet tutuyor.Yaşanan iklim değişiklikleriyle çiftçilerin emeklerinin yang..
Asayiş

Araban’da Traktör Sürücülerine Jandarmadan Güvenli Tarım Eğitimi

26 Nisan 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından, Güvenli Tarım kapsamında, Araban ilçesinde (60) traktör sürücüsüne "Robs demiri kullanımının önemi ve traktörlerde kullanılacak aydınlatmalar ile genel trafik güvenliği" hakkın..
Gündem

Şahinbey Belediyesi’inden Hayvan yetiştiricilerine 45 Milyon Kilogram Yem Desteği

22 Ocak 2024
Hayvan yetiştiricilerine yem desteğini sürdüren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 7.000.000 kg daha hayvan yemi desteğinde bulunmak, için protokol imzaladı.Çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine arpa, buğday, fide, zeytin, fı..
Yerel Yönetimler

Nurdağlı Çiftçilerden Başkan Şahin’e Teşekkür

2 Ocak 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yılın son gününde depremden etkilenen Nurdağı ilçesi Mesthöyük Köyü’ne yaptığı ziyaret sırasında hasata katıldı. Başkan Şahin’e çiftçiler tarım destekleri için teşekkür ederek “Gerekli dest..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nin Destekleri İle Hayvancılık Gelişiyor

16 Ekim 2023
Çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine önemli destekler sağlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Bayramlı Köyü’nde hayvan desteğinde bulunduğu Dal ailesini ziyaret etti.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğl..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Üreten Kadın Çiftçilere Yönelik Tarım Eğitimlerini Sürdürüyor

22 Haziran 2023
- 600 KURSİYER EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADIGaziantep Büyükşehir Belediyesi ile İpek Yolu Kalkınma Ajansı iş birliğinde üreten çiftçi kadınların iş hayatındaki etkinliğini artırmak ve aile ekonomisine katkıda bulunmasını sağlamak için Gas..
Yerel Yönetimler

VERİM VE KALİTESİ EN YÜKSEK BUĞDAY ADAYLARI TESCİLLENECEK

20 Haziran 2023
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR, BÖLGE İÇİN EN İYİ BUĞDAY ÇEŞİDİNİ ARAŞTIRIYOR!VERİM VE KALİTESİ EN YÜKSEK BUĞDAY ADAYLARI TESCİLLENECEKGaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin (GBB), makarnalık ve ekmeklik buğdayda kaliteli ve yüksek v..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’den Çiftçilere Dev Destek! 

28 Nisan 2023
ARI VE HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNE YEM, EKİPMAN VE İLAÇ DAĞITIMI YAPILDIGaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından arı yetiştiricilerine arı koruyucu ilaç ve giysi, hayvan yetiştiricileri içinse yem dağıtım töreni düzenlen..
Yerel Yönetimler

Şahinbey’den Çiftçilere Fide Desteği 33 Milyonu Buldu

12 Nisan 2023
Çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine verdiği desteğini artırarak sürdüren Şahinbey Belediyesi, Kapcağız Mahallesi’nde 11 milyon 500 bin fide dağıtımına başladı.Şahinbeyli çiftçilere daha önce buğday, arpa tohumu, gübre, hayvan yemi, f..
Yerel Yönetimler

Çiftçilere 11 milyon 196 bin fide

16 Ocak 2023
Tarıma vermiş olduğu desteklerle çiftçinin ve hayvan yetiştiricilerinin yüzünü güldüren Şahinbey Belediyesi; 7.000 tonluk hayvan yeminin ardından bu kez de 11.196.000 adet fide desteği için protokol imzaladı. Şahinbeyli çiftçilere daha ö..
Yerel Yönetimler

Çiftçi Kart’ta Mazot Desteğinin Ardından İkinci Adım

29 Aralık 2022
Çiftçi Kart Sahibi 33 bini aşkın çiftçi kooperatif marketlerinde 11 kalemde yaklaşık 600 üründe yüzde 2-5 arasında değişen indirimlerden yararlanacakGaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Tarım Kredi Kooperatifleri Gaziantep Bölge Müdürlüğ..
Ekonomi

Çiftçi Kart mazot desteği ile sınırlı değil

26 Aralık 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 33 bin 180 çiftçi için hayata geçirilen "Çiftçi Kart" uygulamasının yalnızca mazot desteği ile sınırlı olmadığını belirterek, "Çiftçiler, bu kart sayesinde hem indirimli ürünlerden faydalan..
Yerel Yönetimler

Araban’da 2 Bin 522 Çiftçi Mazot Desteğinden Faydalanıyor

13 Aralık 2022
Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te uygulanan "Çiftçi Kart" projesiyle Araban ilçesinde 2 bin 522 çiftçi faydalanacak. Araban'daki çiftçilerin belirlenen mazot desteğini alabilmesi için kartlarının dağıtımına başlandı.Gaziantep genelinde 33..
Politika

Uçar: Çiftçi piyasanın vicdanına terk edildi

30 Kasım 2022
CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, kamuoyuna “çiftçiye destek ödemeleri öne alındı” şeklinde yansıtılan 2022 mazot ve gübre desteği ödemeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.CHP İl Başkanı Neşet Uçar yaptığı açıklamada, kamuoyuna yan..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...