Cengiz Şimşek etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

OSB Başkanı Şimşek: “300 Bin çalışanımızla büyük bir aileyiz”

30 Nisan 2024
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.OSB Başkanı Cengiz Şimşek mesajında, "Emek ve alın teri ile üretimin gerçekleşmesinde önemli rol oynayan ve..
Gündem

OSB Çalışanları İçin Konut Müjdesi

28 Mart 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı arasında imzalanan protokolle sanayide çalışan işçilerin konut ihtiyacını karşılamak için ucuza kira öder gibi ev sahibi olacakları konutlar yapılacak. ..
Eğitim

26 Mart 2024
Şimşek: Eğitim önceliğimiz olmaya devam edecekÖzel Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Erasmus Projesi, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen 10 proje arasına girme başarısını..
Ekonomi

OSB Başkanı Cengiz Şimşek: “Deprem sonrası başarılı bir sınav verdik”

6 Şubat 2024
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde yayımladığı anma mesajında, "Depremden sonra tüm araç-gereç, bina, personel gibi tüm imkanlarımızı milletimizin hizmetine sunduk. Gaziantep OSB, dep..
Gündem

OSB Yönetimi 24 Kasım’da öğretmenlerle buluştu

25 Kasım 2023
Türkiye’ye örnek eğitim modeli!Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama etkinliği düzenlendi.Divan Otel’de düzenlenen etkinliğe Özel Gaziantep OSB Mesleki ve Teknik ..
Gündem

OSB Başkanı Şimşek:100 Yıllık Gururumuz

29 Ekim 2023
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Millet olarak, kardeşlik ortamı içerisinde, hür ve bağımsız bir şekilde yaşamamızın teminatı olan Cumhuriyetimi..
Ekonomi

OSB Başkanı Cengiz Şimşek: “Büyük Zafer’in 101’inci yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz”

29 Ağustos 2023
OSB Başkanı Cengiz Şimşek: “Büyük Zafer’in 101’inci yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz”Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. 30 Ağustos’un Türk milleti i..
Gündem

“Bayramlar kardeşliğimizi güçlendirmek için önemli fırsattır”

24 Haziran 2023
OSB Başkanı Cengiz Şimşek'ten bayram mesajı"Bayramlar kardeşliğimizi güçlendirmek için önemli fırsattır"Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, bir mesaj yayımlayarak İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramını k..
Politika

OSB Başkanı Cengiz Şimşek: “Yeni kabine güven veriyor”

4 Haziran 2023
OSB Başkanı Cengiz Şimşek: "Yeni kabine güven veriyor"Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Şimşek, yeni Cumhurbaşkanlığı kabinesini değerlendirdi. Türkiye Yüzyılın..
Gündem

“19 Mayıs bağımsızlık yolundaki en önemli kilometre taşıdır”

18 Mayıs 2023
OSB Başkanı Cengiz Şimşek’ten 19 Mayıs Kutlama Mesajı:“19 Mayıs bağımsızlık yolundaki en önemli kilometre taşıdır”Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ..
Gündem

OSB’de Bütün Fabrikalar Üretime Hazır

13 Şubat 2023
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan Hatay’ın da aralarında bulunduğu 10 ilde etkisini gösteren 7,7 ve 7,6’lık depremler sonrası deprem zedelerin yarasını sarmaya başlayan Gaziantepli sanayiciler bir yandan fabrik..
Ekonomi

GAOSB’nin mega projeleri 2022’ye damga vurdu

29 Aralık 2022
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkan Cengiz Şimşek'in attığı önemli adımlar neticesinde; alt ve üst yapısı büyük ölçüde tamamlanmış, çevre ile uyumlu, dünyadaki değişime ve gelişime ayak uydurabilen mega projeleriyle 2022 yılına damga..
Gündem

Coşku ve gururla kutluyoruz

24 Aralık 2022
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, "Atalarımızın 101 yıl önce yazdığı kahramanlık destanının yıldönümünü büyük bir coşku ve ..
Ekonomi

İndirim Sevinçle Karşılandı

11 Aralık 2022
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Sanayicilere doğalgazda indirim müjdesi verdi. Başkan Şimşek, doğal gaz fiyatının 19,86 ₺/m3’den 17,72 ₺/m3’e gerilediği ve bu indirimin üretime önemli katkı sunacağını ifade etti. ..
Gündem

OSB Başkanı Şimşek Güven Tazeledi

22 Kasım 2022
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nin 2. Olağan Genel Kurulu toplantısında Müteşebbis Heyet Seçimleri yapıldı. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Cengiz Şimşek yeniden Gaziantep OSB başkanı seçildi. Şehitkamil Kültür Merkezi'ndeki genel..
Ekonomi

OSB’de müteşebbis heyet listesi belli oldu

22 Kasım 2022
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde seçimle gelen sanayiciler belli oldu.Cengiz Şimşek'in listesi şöyle oldu...AsilCengiz Şimşek,Özgür ÖzdağlıMehmet ÖzmenHüseyin UlutaşYaşar ErturhanErcan SayınNecmettin ..
Ekonomi

Şimşek’ten Sanayicilere Çağrı

21 Kasım 2022
Gözler Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde yarın yapılacak seçimlere çevrildi.Şimşek’ten sanayicilere çağrı GAZİANTEP OSB, TÜM OSB'LERE ÖRNEKGaziantep Organize Sanayi Bölgesi seçimlerinde bin 200 sanayici, 7 kişilik müteşebbis he..
Gündem

Cengiz Şimşek’ten hain saldıraya kınama

21 Kasım 2022
Cengiz Şimşek'ten hain saldıraya kınama Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki hain terör saldırısına bir tepkide Gaziantep Organize Sanayi Bölge Başkanlığı'ndan geldi.GAOSB Başkanı Cengiz Şimşek yazılı bir açıklama ile yaşanan hain terör s..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...