Cami etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

SANKO Camisi’nin temeli atıldı

25 Aralık 2021
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle katıldığı törenle SANKO Camisi’nin temeli atıldı.Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tüm SANKO Ailesine şahsım ve milletim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.Gazian..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi ekipleri camileri temizliyor

20 Aralık 2021
Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki ibadethanelerde temizlik çalışmaları yaparak vatandaşların hijyenik bir ortamda ibadet etmelerini sağlıyor.Vatandaşların daha temiz bir ortamda ibadetlerini gerçekl..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi´nden Güneykent mahallesine bir cami daha

14 Kasım 2021
Şahinbey Belediyesi ve hayırsever Abdülkadir Güldiken tarafından Güneykent Mahallesine yapılan Abdülkadir Güldiken Cami’nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.Şahinbey Belediyesi'nin katkılarıyla tamamlanan caminin açılış törenine; Şahi..
Gündem

11 cami yaptıran Konukoğlu ailesine plaket

9 Ekim 2021
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Konukoğlu Ailesine yaptırdığı 11 cami için “Cami Banisi Taktir Belgesi” takdim etti.Gaziantep İl Müftülüğünce, Şahinbey Belediyesi Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Cami Banilerini Anma ..
Gündem

Haydi Çocuklar Camiye Kur’an Öğrenmeye!

25 Haziran 2021
Haydi Çocuklar Camiye Kur’an Öğrenmeye! ..
Gündem

Gaziantep’te hayırsever cami yaptıracak

2 Haziran 2021
Gaziantep'te hayırsever cami yaptıracakHayırsever Asos Mer Mermer Plastik ailesi tarafından Gaziantep’e cami yaptırılacak. Şehitkâmil İlçesi Belkıs Mahallesi’nde yaptırılacak cami için protokol imza töreni düzenlendi.Valilikte düzen..
Gündem

Esma’ül Hüsna Camii ibadete açıldı

9 Nisan 2021
Esma’ül Hüsna Camii ibadete açıldı Gaziantep’te, hayırsever tarafından yaptırılan Esma’ül Hüsna Camisinin açılışı gerçekleştirilerek yine hayırsever tarafından yaptırılacak Mehmet Ali Eruslu Hafızlık Kur’an Kursu’nun temeli atı..
Gündem

Gaziantep’te hayırsever cami ve Diyanet Anaokulu yaptıracak

11 Mart 2021
Gaziantep’te, hayırsever Beyhan Uslu ve ailesi tarafından Cami ve Diyanet Anaokulu yaptırılacak.Şehitkâmil İlçesi 15 Temmuz Mahallesinde yaptırılacak iki yeni eser için Gaziantep Valiliğinde protokol imza töreni düzenlendi.Törene, V..
Asayiş

Camideki yardım kasasını soyarken yakalandı

28 Aralık 2020
Gaziantep’te bir hırsız camideki yardım kasasını çalarken suçüstü yakalandı. Emniyet güçlerinin dikkati ile hırsız yakayı ele verdi.Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ta..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...