büyükşehir etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Gaziantep Doğalgaz Dönüşüm Projesi Büyüyor

14 Ağustos 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı’nın 1’inci Birleşimi, Başkan Fatma Şahin’in başkanlığında yapıldı.Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan birleşimde şehrin hava kalitesini arttırmak am..
Gündem

Gaziantep Ramazan Bayramı’na Hazır

8 Nisan 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ulaşım, güvenli alışveriş, turizm ve mezarlık ziyaretleri çerçevesinde bayram tatilinin ve öncesinin huzurlu geçmesi için önlemlerini aldı, hazırlıklarını tamamladı.Bu kapsamd..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Her Anlarında Gazianteplilerle

26 Ocak 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Sosyal Belediyecilik” ilkesinden hareketle vatandaşların hayatları boyunca ihtiyaç duyacakları hizmetler karmasını Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmete sunuyor.“Yeni nesil belediy..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’in Sabah Çorbası Büyük İlgi Görüyor

16 Ocak 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehrin 32 noktasında yıl boyu sıcak çorba ikramında bulunuyor. Soğuk kış aylarının vazgeçilmezi olan çorba ikramları vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.Büyükşehir belediyesinin hastanelerde, organize..
Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Açıklandı

7 Ocak 2024
AK Parti 26 ilin belediye başkan adayını açıkladıCumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul dahil 11 Büyükşehir ve 26 ilin adayını açıkladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yeniden İstanbul, Yeniden AK Parti” sloganıyla Haliç Kongre Merkezi’nde 11’i büy..
Kültür Sanat

Rumi Dreams Yoğun İlgi Görüyor

4 Ocak 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde sanatseverler ile buluşan Refik Anadol’un “Rumi Dreams” sergisini açıldığı günden itibaren yaklaşık 20 bin kişi ziyaret etti.Müzeyyen Erkul Gaziantep Bilim Merkezinde gösterimde o..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Deprem Sonrası Yenileme Çalışmalarını Japonya İş Birliğinde Sürdürüyor

4 Aralık 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ve Japonya Uluslararası İş Birliği Ajansı (JICA) ile “Büyük Afetler Sonrasında Yaşam Koşullarının Yeniden Yapılandırılmasındaki Güçlükler” konulu seminer gerçekleştirildi.6 Şubat’ta meydana g..
Yerel Yönetimler

Büyükşehirden Depremzede Çocuklara Bisiklet

18 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İslahiye İlçesinde depremden etkilenen çocuklara bin 550 adet bisiklet dağıtarak onların moral ve motivasyonlarını yükseltmeye devam ediyor.Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından normalleşme ç..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir, Kente Yeni Bir Park Daha Kazandırıyor

15 Mayıs 2023
PARK, HER YAŞ GRUBUNA HİTAP EDECEK ALANLARA SAHİP OLACAK  Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Mahallesi’nde 52 bin metrekare üzerine kur..
Yerel Yönetimler

BİSİKLETLER BÜYÜKŞEHİR’DEN

9 Mayıs 2023
 Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te ikamet eden gençlere bisiklet hediye edileceğini müjdeledi. Başkan Şahin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençl..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Meclisinin Gündemi Depremzede Oldu

10 Nisan 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası evleri orta, ağır hasarlı veya yıkılmış olarak tespit edilen afetzedelerin şehir içi ulaşımını ücretsiz şekilde gerçekleştirmenin yolunu açtı..
Kültür Sanat

Gaziantep’e yakışan toplantı

7 Ocak 2023
Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği ve destekleriyle Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği’nin (TDED) 7’nci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Gazi şehirde yapılıyor. Bir otelde düzenlenen şuranın açılış toplantısında ülkeler ve milletler i..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Belediyesi binlerce kişiye destek sağladı

2 Ocak 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yürüttüğü projelerle 2022 yılı boyunca binlerce kişiye destek sağladı.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kadın Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde sürdürdüğü “Anneye Süt Bebeğe Can”, “Ho..
Gündem

Sınav döneminde öğrencilere yemek

28 Kasım 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi’nin (GAÜN) 17 günlük sınav döneminde öğrencilere her akşam yemek ve içecek ikram etti.GAÜN Merkez Kütüphanesi’nde gece geç saatlere kadar çalışan öğrenciler için Büyükşehir Beledi..
Yerel Yönetimler

ÖZHASEKİ: “Türkiye’de Ender Parklardan Birisi”

14 Kasım 2022
Şehitkamil Vadi Park’ı gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, “Şehitkamil Belediyemizin yapmış olduğu Şehitkamil Vadi Park, Türkiye’de ender rastlanan parklardan birisi. Botanik park niteliğinde ..
Yerel Yönetimler

Genç Gaziantep Mobil Uygulaması Cumhurbaşkanından Ödül Aldı

6 Ekim 2022
 "Genç Dostu Şehir Gaziantep’’ hedefi doğrultusunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ncehazırlanarak hizmete sunulan ‘’Genç Gaziantep Mobil Uygulaması” gazi şehre ödül kazandırdı. Ödülü, Cumhurbaşkanı Recep ..
Gündem

SANKO Okulları Rumkale Su Sporları Festivalinde Beş Derece Elde Etti 

26 Eylül 2022
SANKO Okulları, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Uluslararası Rumkale Su Sporları Festivali”nden beş derece ile döndü.SANKO Okulları, “Uluslararası Rumkale Su Sporları Festivali”ne yüzme öğretmenleri Meltem Kalkan,..
Yerel Yönetimler

Uluslararası 4. Gastroantep Festivali Başlıyor

15 Eylül 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin, Gaziantep Valiliği koordinasyonunda ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) iş birliğinde bu yıl 4’üncüsünü düzenleyeceği Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep) için geri sayım ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...