bisiklet etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Bazı Caddeler Araç Trafiğine Kapatılacak

30 Mayıs 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından organize eden “Birlikte Pedal Çeviriyoruz” etkinliği nedeniyle 2 Haziran Pazar günü saat 14.30 ve 16.30 saatleri arasında Gazimuhtar Caddesi, İstasyon Caddesi, Kamil Ocak Caddesi, Prof. Muammer Aks..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir, Yavuzeli Ve Araban’da Hizmete Devam Dedi

23 Şubat 2024
Büyükşehir, Yavuzeli Ve Araban'da Hizmete Devam DediGaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından öğretmenler için bisiklet dağıtımları Yavuzeli ve Araban’da devam ediyor.Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Ş..
Yerel Yönetimler

İki Teşekkür’e Bir Bisiklet

6 Kasım 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu öğrencilere 6 takdir ile başlattığı başarıyı ödüllendirme kampanyasının 2 teşekküre düştüğü müjdesini verdi. Şahinbey Belediyesi başlattığı bu proje ile 116.000 öğrenciye bisiklet hediye etmiş ola..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden 104 Bin Bisiklet

16 Eylül 2023
Şahinbey Belediyesi tarafından öğrencilere 6 takdir ile başlayan bisiklet hediye etme kampanyası 4 teşekküre indi. Başarıyı ödüllendiren Şahinbey Belediyesi 104.000 bin öğrenciye bisiklet dağıtımını tüm hızıyla sürdürüyor.Başa..
Yerel Yönetimler

Büyükşehirden Depremzede Çocuklara Bisiklet

18 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İslahiye İlçesinde depremden etkilenen çocuklara bin 550 adet bisiklet dağıtarak onların moral ve motivasyonlarını yükseltmeye devam ediyor.Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından normalleşme ç..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir 6 Bin Adet Reflektif Yelek Dağıttı

2 Haziran 2023
BÜYÜKŞEHİR, BİSİKLET VE ELEKTRİKLİ SCOOTER SÜRÜCÜLERİNE 6 BİN ADET REFLEKTİF YELEK DAĞITTI Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, “3 Haziran Dünya Bisiklet Günü” ve “..
Gündem

Cumhurbaşkanımız’dan şehit ve gazi çocuklarına sürpriz hediye

27 Mayıs 2023
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Mayıs Pazar günü Gaziantep ziyareti esnasında şehit ve gazi çocuklarına hediye ettiği bisikletlerin dağıtımına başlandı. Cumhurbaşkanlığı’nın gönderdiği bisikletlerin dağıtımı Gaziantep Valiliği ..
Yerel Yönetimler

BİSİKLETLER BÜYÜKŞEHİR’DEN

9 Mayıs 2023
 Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te ikamet eden gençlere bisiklet hediye edileceğini müjdeledi. Başkan Şahin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençl..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu’ndan Öğrencilere Müjde

27 Mart 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başarıyı teşvik etmek için daha önce 5 takdirle hediye edilen bisikletin kriterini 4 takdire indirerek öğrencilerin yüzünü güldürdü.Başarılı öğrencilere bisiklet hediye etme geleneğini sürdüre..
Spor

GBB Spor Kulübündeki bin 500 lisanslı sporcuya bisiklet

30 Ocak 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla GBB Spor Kulübündeki bin 500 lisanslı sporcu için bisiklet dağıtım töreni düzenlendi. Bakan Kasapoğlu, Talat Özkarslı Spor Sa..
Eğitim

Gaziantep’te öğretmenlere bisiklet

19 Ocak 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde 7 okulun öğretmenlerine 736 bisiklet dağıtımı yapıldı.Şehitkamil Belediyesi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Türkan Altun ve Avukat Mehmet Altun Anadolu Lisesi, Ayvaz..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden hediye yağmuru

4 Aralık 2022
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal medya üzerinden sorulan sorulara doğru cevap veren ve kurayla isimleri belirlenen vatandaşlarımıza bisiklet ve tablet hediye etti. Şahinbey İlçesi'nde yapılan hizmetler hakkında sosyal me..
Spor

Gaziantep Jandarmadan Öğrencilere REFLEKTİF YELEK Dağıtımı 

20 Ekim 2022
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, Karayolları Trafik Kanununda yapılan değişiklikle "Elektrikli Scooter, Bisiklet ve Motosiklet Sürücülerine Reflektif Yelek Kullanma Zorunluluğu" getirilmesi kapsamında; reflektif yelek kullanımını yaygı..
Yerel Yönetimler

Büyükşehirden Bakkal Esnafına Üç Bin Bisiklet

26 Haziran 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelindeki bakkal esnafına 3 bin sepetli bisiklet dağıtıldı. Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi’nde düzenlenen törende konuşan Büyük..
Sağlık

Fiziksel Aktivite Beyni Gençleştiriyor

8 Haziran 2022
Sporun beyne biyolojik ve psikolojik olarak yaptığı etkilerle ruh sağlığını koruyucu özelliğe sahiptir. Aktivite sırasında salgılanan bazı özel hormonlar, (antidepresan ve haz almayı etkileyici) beyinde tatmin olmayı sağlamaktadır. Spor yap..
Yerel Yönetimler

Bin bisiklet, 20 bin forma dağıtıldı

11 Mart 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından, Gaziantep Valiliği iş birliğinde okul spor kulüplerine 20 bin Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü (GFK) forması ve kent genelindeki pansiyonlu okullara bin adet bisiklet dağıtıldı.GBB Genç..
Yerel Yönetimler

Öğrencilere 40 bin bisiklet dağıtılacak

15 Ocak 2022
 Şahinbey Belediyesi, spora teşvik etmek amacıyla Şahinbey İlçesinde ki başarılı öğrencilere bisiklet hediye etmeye devam ediyor.Daha önce öğrencilere 20.000 bisiklet dağıtan Şahinbey Belediyesi 20.000 bisikletin daha dağıtımın..
Gündem

DEVA Gaziantep’ten akaryakıt zamlarına bisikletli tepki

8 Kasım 2021
DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanlığı organizasyonunda il Gençlik, il Kadın, il Doğa ve Çevre ile il Yerel Yönetimler Başkanlıklarının icra ettiği “İktidarın zammı varsa, yurttaşın yeşil pedalı var” etkinliği Gaziantep Uzay Parkı’nda gerçekl..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...