Belediye Başkanı etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Önce Çalış Sonra Konuş

15 Nisan 2024
Oğuzeli Belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, bazı yayın organlarında çıkan asılsız ve iftira haberlere yayımladığı bültenle cevap verdi.Kılıç yayımladığı bültende, “Bazı basın yayın organlarında ‘10 Yılda Belediye..
Yerel Yönetimler

Oğuzeli’nin Çehresini Değiştirecek Proje Başladı

19 Mart 2024
Oğuzeli’ndeki çarpık yapılaşmanın önüne geçip, Oğuzeli’nin çehresini değiştirecek ve daha modern bir hale getirecek Kentsel Dönüşüm Projesinin ilk yıkımı gerçekleştirildi.Gerçekleşen yıkım programına Gaziantep Milletvekili Bünyamin..
Politika

Oğuzeli’nde Miting Gibi Açılış

4 Mart 2024
Gaziantep Oğuzeli ilçesi Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Sait Kılıç’ın Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı miting havasında gerçekleşti.Oğuzeli’nde gerçekleşen açılış programına, Milliye..
Politika

Belediye başkanlarının listesine İl başkanından tam destek

14 Şubat 2024
31 Mart Yerel Seçimleri için Belediye Başkan Adaylarını belirleyen AK Parti Gaziantep’te, Meclis Üyelikleri için belirlenen taslak liste Genel Merkeze iletildi.   31 Mart Yerel Seçimlerinde Gaziantep’te 10’da 10 yapmayı hedefleyen AK Pa..
Yerel Yönetimler

Ak Parti Gaziantep İlçe Başkan Adayları Belirlendi

22 Ocak 2024
AK Parti Gaziantep'te ilçe başkanları belli oldu. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı'nın yerine Haci Fevzi Akdoğan aday gösterildi.AK Parti Gaziantep merkez ilçe ve 4 ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek için Büyükşehir Belediy..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu Esnafı Ziyaret Etti

4 Ocak 2024
Başkan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2023 yılında olduğu gibi 2024 yılında da esnafla bir araya gelerek bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulundu.Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve esnaf ziya..
Gündem

Araban’da Hangi parti

22 Aralık 2023
Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ilçe başkanlığı adaylığının ve temayül yoklaması sonuçlarının gündeme geldiği toplantıda en önemli konulardan birisi de Araban Belediyesi'nin hangi partiye verileceği oldu.Yapılan görüşmede Cumhur İtti..
Politika

Hasan Teke’den miting gibi adaylık başvurusu

21 Kasım 2023
Ak Parti Şahinbey ilçe eski başkanı Avukat Hasan Teke, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yeril seçimler öncesinde Şahinbey Belediyesi Başkanlığı’na aday adayı oldu. Teke, başvurusunu büyük bir katılımla Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığına yapar..
Yurt Haber

Araban’da Bayramlaşma Programı Düzenlendi

10 Temmuz 2022
Gaziantep'in Araban ilçesinde, Kurban Bayramı münasebetiyle Kaymakamlık ve Belediye işbirliğinde bayramlaşma programı düzenlendi.Araban Kaymakamlığı ve Araban Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen bayramlaşma programı çerçevesinde Araban K..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...