bebek etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Çalışan Anneler Emzirmeyi İhmal Etmemelidir

9 Ekim 2023
Anne sütü, bebekler için en doğal ve zengin beslenme yöntemidir. Anne sütü bebeklerin ilk aşısıdır. Bu sebeple bebeklerin anne sütü ile beslenmesi sağlıklı bir nesil için oldukça önemlidir. Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Sağlığı..
Gündem

Gaziantep’te Korkunç Olay

14 Ağustos 2023
Gaziantep Şahinbey ilçesi Kızılhisar mevkiinde boş bir arazide battaniyeye yeni doğmuş ölü bebek cesedi bulundu. Doğar doğmaz battaniyeye sarıldığı iddia edilen ve boş araziye terk edilen bebek cesedini sahipsiz sokak köpeklerinin parçal..
Sağlık

30 yıllık bebek özlemi ANKA’da son buldu

20 Haziran 2023
Gaziantep’te yaşayan ve bebek sahibi olmak için yıllarca farklı şehirlerdeki merkezlerde tedavi gören çift, mutlu sona Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde ulaştı. Yıllar sonra kızları Asel Yağmur’u kucaklarına alan çift, bu mutluluğu kendiler..
Sağlık

Anne karnında kalbi duran bebek ANKA’da yaşama döndü

5 Haziran 2023
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde, rutin kontrollerde 34 haftalık bebeğin kalbinin durmak üzere olduğu tespit edilince hemen müdahale edildi. Anne karnından alındığında, kalbi ve solunumunun durduğu belirlenen bebeğe hemen canlandırma uygul..
Sağlık

Hamileyken Hamile Kaldı

2 Haziran 2023
Doğduklarında ikisi arasında yüzde 35'lik bir büyüme farkı vardı ki bu çok büyük bir farktı. Bu şekilde dört hafta arayla gebe kaldığımı anladılar" dedi.DARCY BEBEK İKİ DAKİKA DAHA BÜYÜK, DÖRT HAFTA DAHA KÜÇÜKAltı y..
Yerel Yönetimler
Yerel Yönetimler

“Anneye Süt Bebeğe Can Projesi” övgü topluyor

5 Şubat 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediyenin 4 yıldır aralıksız devam ettirdiği ve yüz binin üstünde anne adayına ulaşılan “Anneye Süt, Bebeğe Can” projesini sahada takip etti. Şahin dağıtım merkezi ziyaretinin ardından, d..
Sağlık

Üçüz bebek sevinci

27 Ocak 2023
Gaziantep’te 18 yıldır çocuk özlemi çeken Zeynep ve Hüseyin Sucu çiftinin bebek hasreti 3’üz bebeklerle sona erdi. Bebeklerini kucağına alan çiftin mutluluğu gözlerinden okundu. Gaziantepli 43 yaşındaki Zeynep Sucu ile 47 yaşındaki Hüsey..
Sağlık

Bir kucakta iki mutluluk

5 Ocak 2023
İki ailenin yıllar süren bebek hasretleri, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde son buldu.Aslan ve Kaya çiftlerinin yıllardır süren bebek özlemi, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde son buldu. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Mus..
Magazin

Gaziantep’te yeni yılın ilk bebeği Fatma Asel

1 Ocak 2023
Gaziantep'te yeni yılın ilk bebeği Cengiz Gökçek Kadın Doğum Hastanesi'nde doğdu ve Fatma Asel ismi verildi. Vali Davut Gül, Şehitkâmil Kaymakamı Abdül Kadir Duran, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Hidayet Arıkan ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre..
Sağlık

Büyükşehir Belediyesi bebeklere can oldu

30 Kasım 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin, Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde 2019 Aralık ayından bu yana sürdürdüğü “Anneye Süt Bebeğe Can Projesi”yle toplam 95 bin anne adayına, 4 milyon 200 bin litre süt dağıtıldı.Gaziantep Büyük..
Sağlık

Çocuklarda İdrar Yolları Taş Hastalıkları

28 Ağustos 2022
Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Ürolojisi Op. Dr. Akın Karagözoğlu, bebek ve çocuklarda  büyüklerde olduğu gibi, idrar yolu taş hastalıkları olabildiğine dikkat çekti.Bebek ve çocuklarda taş hastalıkları hakkında bilgiler veren ..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu 150.000’inci Bebeği Ziyaret Etti

23 Ağustos 2022
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Şahinbey İlçesi'nde gözlerini dünyaya açan 150.000'inci bebeği ziyaret etti. Şahinbey Belediye B..
Sağlık

Şahinbey Belediyesi 146.401 Bebeğe Hoş Geldin Dedi

25 Mayıs 2022
Şahinbey Belediyesi, 11 yıl önce hayata geçirdiği ve yeni doğan bebeklerin evlerinde ziyaret edildiği 'Hoşgeldin Bebek' projesi kapsamında 146.401 aileyi ve bebeği evinde ziyaret etti. ..
Gündem

Ambulans helikopterle kurtarılan bebek hayata tutundu

22 Ocak 2022
 Yoğun kar yağışı nedeniyle Gaziantep-Nurdağı kara yolunda mahsur kaldığı sırada AFAD'ın amfibik aracıyla ulaştırdıkları İslahiye ilçesinde sezaryene alınan ve bu sırada gebelik zehirlenmesi nedeniyle ambulans helikopterle il merke..
Gündem

Fatma Şahin Cihan bebeğe sahip çıkacak

13 Aralık 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, babası tarafından darp edilen 2 aylık bebeği, anne S.G’nin babasının evinde ziyaret etti. Aileye yeni hayatlarında maddi ve manevi destek olacaklarını belirten Şahin, anne ve oğlunu y..
Gündem

Cihan bebek ANKA’dan taburcu oldu

6 Aralık 2021
Gaziantep'te baba şiddetine maruz kalan ve aldığı darbelerle ağır yaralanan 2 aylık Cihan bebek tedavi gördüğü Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nden sağlıklı bir şekilde taburcu oldu.Gaziantep'te, bir babanın uyguladığı şiddetin ardından a..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...