Başkan Şahin etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Şahin Yerli Ve Milli Tren Seti Fabrikasını Ziyaret Etti

1 Haziran 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GAZİRAY için Sakarya’da ilk yerli ve milli tren setlerinin üretildiği TÜRASAŞ fabrikasını ziyaretinde Gazi şehirlilere ve Türkiye’ye müjde vererek, “Tren setlerimizin motoru yüzde yüz yerli..
Eğitim

Şahin Ve Çeber’den Sınava Hazırlanan Öğrencilere Motivasyon Ziyareti

23 Mayıs 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrenciler için yaptığı deneme sınavlarından yararlanan okulları Başkan Fatma Şahin ve Vali Kemal Çeber ziyaret etti...
Politika

Başkan Şahin, 2024-2029 Seçim Beyannamesini Açıkladı

18 Şubat 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, ustalık dönemi olarak nitelendirdiği 3’üncü döneminde kente kazandırmayı planladığı projeleri, 2024-2029 Vizyon Toplantısı’nda açıkladı.İnsanı merkeze alan belediyecilik..
Yerel Yönetimler

EBRD’den Başkan Şahin’e Övgü Dolu Sözler

31 Ekim 2023
EBRD Yönetici Direktörü Nandita Parshad, Gaziantep Yeşil Şehir Eylem Planı’nın (YŞEP) lansman toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in vizyoner bakış açısının Gaziantep’in Yeşil Şehir ilan edilmesinde önemli pay sahibi olduğ..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin, Motorları Çalınan Engelli Çifte Yenisini Getirdi

15 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bedensel engelli çift Faruk ve Seher Malak’ın çalınan motosikletinin yenisi alınarak aileye verildi.Beyazlar Mahallesi’nde bulunan Malak Ailesi’nin evinin önünden 4 Ağustos günü çalınan,..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin’den Başarılı YKS Öğrencilerine Sürpriz

8 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) dereceye giren öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.Gaziantep Büyükşehir, YKS’de 5 bin kişi arasına giren Gazi şehirli öğrenciler iç..
Gündem

Fatma Şahin’in Başarı Öyküsü Suudi Kızlara İlham Kaynağı Olacak

26 Temmuz 2023
SUUDİ PRENSESİ LAMİA BINT MAJID AL SAUD: BAŞKAN FATMA ŞAHİN’İN BAŞARI ÖYKÜSÜ SUUDİ KIZLARA İLHAM KAYNAĞI OLACAKSuudi Arabistan Prensesi ve Birleşmiş Milletler (BM) Habitat İyi Niyet Elçisi Lamia Bint Majid Al Saud, Gaziantep Büyükşehi..
Spor

Başkan Şahin Engelsiz Gaziantepspor Maçını İzledi

11 Nisan 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehrin başarılı takımlarından Engelsiz Gaziantepspor’un Muş Engelliler Basketbol Takımı’yla yaptığı maçı izledi.“Engelsiz Gaziantep” için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi,..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...