başhekim etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Medical point’te 6 Şubat Depremi ve Hayatı Değiştiren An

28 Haziran 2024
"Medical Point Gaziantep Hastanesi'nden Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Aslan Güzel, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Fatma Şeker ile Çocuk Endokrinolojisi Doçenti Dr. Murat Doğan, tedavi sürecine dair yaptıkları açıklama..
Sağlık

ANKA Hastanesi’nde diyabete dikkat çekildi

14 Kasım 2022
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde, Dünya Diyabet Günü etkinlikleri kapsamında diyabete dikkat çekmek ve diyabet hakkında farkındalığı artırmak amacıyla stant açıldı. Standa hasta ve hasta yakınları büyük ilgi gösterdi. Sağlık çalışanları, ..
Gündem

Dr. Vakıf Orhan Sevenlerini Üzdü

20 Ekim 2022
Gaziantep'in sevilen sağlık idarecilerinden ve eski başhekim Göz doktoru Vakıf Orhan'ın ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu.Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma hastanesi eski başhekimlerinden göz doktoru..
Sağlık

Özel MMT Amerikan Hastanesi’ne yeni başhekim

30 Ekim 2021
Gaziantep Özel MMT Amerikan Hastaneleri'nin Başhekimlik görevine Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Anıl Özmutlu getirildi.Bölgenin sağlık ihtiyaçlarını gidermek için dev yatırımlar yapan Özel MMT Amerikan Hastaneleri’nde kan değişimi yaşandı..
Sağlık

Yeni Başhekim göreve başladı

10 Ağustos 2021
Yeni Başhekim göreve başladıMedical Park Gaziantep Hastanesi’nin Başhekimlik görevine Göğüs Cerrahisi Uzmanı  Prof. Dr. Ekber Şahin getirildi.Görev değişikliği ile ilgili bilgilendirmede bulunan Genel Koordinatör Hayrullah Kubba: ..
Gündem

Optisyenler başhekimi ziyaret etti

8 Nisan 2021
Optisyenler başhekimi ziyaret etti 17.Bölge Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Odası Başkanı Cuma Reyhan ve yönetim kurulu üyeleri, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Doç, Dr. Serdar Türkm..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...