Bağış etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Çocuklarına böbreklerini bağışladılar

16 Ocak 2023
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı operasyonla Şanlıurfalı Yılmazer ile Kahramanmaraşlı Göl ailesinin kızları Zeynep Yılmazer ve Neslihan Göl, çapraz nakille sağlığına kavuştu.Böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedav..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi 10.000 Kan Bağışçısını Bir Araya Getirdi

18 Mayıs 2022
Şahinbey Belediyesi’nin ‘Vatan İçin Can Millet İçin Kan Veririz’ projesine 10.000’nin üzerinde başvuru yapılırken, kan bağışlamaya şartları uyan 5.468 vatandaş kan bağışında bulundu.Şahinbey Belediyesi tarafından gelene..
Sağlık

SANKO Üniversitesi Hastanesi organ bağışının önemini anlatıyor

12 Kasım 2021
SANKO Üniversitesi Hastanesi, Organ Bağış Haftası kapsamında, organ bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla etkinlikler düzenliyor.SANKO Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Merkezi (TransplANTEPSANKO) Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Yücel Yükse..
Sağlık

Her organ bağışı bir hayat kurtarır

10 Kasım 2021
Gaziantep Üniversitesi’nde (GAÜN) 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası nedeniyle çok sayıda etkinlik ile organ bağışına dikkat çekilerek, kampanya düzenlendi.Gaziantep Üniversitesi olarak organ bağışına farkındalık yaratmak ve halkı bu konuda..
Sağlık

SANKO Üniversitesi Hastanesi organ bağışına dikkat çekti

1 Kasım 2021
SANKO Üniversitesi Hastanesi Organ Nakil Merkezi Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Yücel Yüksel, “Tedavisi yalnızca organ ve doku nakli ile mümkün olan hastalıklar, bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli sağlık sorunlarından biridir” dedi...
Çevre

TEMA Vakfı fidan bağışı kampanyası başlattı

30 Temmuz 2021
TEMA Vakfı fidan bağışı kampanyası başlattı TEMA Vakfı yangın çıkan ormanların tekrar ağaçlandırılması için bağış kampanyası başlatacağını duyurdu. Galatasaray kaptanı..
Sağlık

Gaziantep Valisi Davut Gül’den çok önemli çağrı

17 Nisan 2021
Gaziantep Valisi Davut Gül, vaka sayılarının arttığına dikkat çekerek, plazma bağışı yapılması çağrısında bulundu. Gaziantep Valisi Davut Gül’den çok önemli çağrı Vali Gül sosyal medya hesabı ..
Sağlık

Yılmazkaya: Durum kötü, bağış yapın

11 Nisan 2021
Yılmazkaya: Durum kötü, bağış yapınCHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Koronavirüs’ü yenerek iyileşmiş hastalardan alınan ve Covid-19’a karşı antikor içeren immün p..
Sağlık

Şehitkamil Kaymakamı örnek oldu

2 Ocak 2021
Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, üçüncü defa immün plazma kan bağışında bulundu. Örnek bir davranış sergileyen Kaymakam Kalaylı, gün boyunca da denetimler yaptı.Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı korona virüs hastalığını yendiği günden..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...