Atama etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

Alper Kaplan GKV Özel Liseleri Müdürlüğü Görevine Getirildi

11 Eylül 2024
Gaziantep eğitim dünyasının yakından tanıdığı Alper Kaplan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Müdürlüğü görevine getirildi. Farklı eğitim kurumlarında başarıyla idarecilik görevini yürüten Alper Kaplan bundan sonraki süreçte Gaziantep Kole..
Gündem

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcılığına Dördüncü İsim de Atandı

22 Nisan 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Feray Yılmaz'ın ardından bir isim daha atandı. Geçmiş dönem AK Parti Şahinbey İlçe başkanlığı yapan o isim Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan yardımcılığına atandı. Gaziantep Büy..
Politika

Uçar: “Mülakat mağdurlarının yanındayız”

5 Ocak 2022
 Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet UÇAR KPSS’den yüksek puan alıp, mülakatlarda düşük puan verilip, atanamayan öğretmen adayları ile ilgili açıklamalarda bulundu.Uçar Kamu Personel Seçme Sınavı’ndan (KPS..
Eğitim

Şahinbey Belediyesi’nden yeni atanan öğretmenlere hediye

8 Eylül 2021
Şahinbey Belediyesi’nden yeni atanan öğretmenlere hediyeŞahinbey Belediyesi, geçtiğimiz hafta yapılan öğretmen atamaları ardından Türkiye'nin değişik illerinden Şahinbey’e atanan yaklaşık 600 öğretmenin yanında olarak onların heyecanını..
Politika

Yılmazkaya: Öğretmen atamalarını biran önce yapın                 

28 Şubat 2021
Yılmazkaya: Öğretmen atamalarını biran önce yapınCHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, bir yılda personel sayısı yüzde 25 oranında artırılan Diyaneti örnek göstererek, Milli Eğitimde de gerekli atamaların biran önce yap..
Gündem

Kendi kendini dekan olarak atayan rektör konuştu

1 Şubat 2021
Gaziantep Üniversitesi’nde kendi kendini Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı olarak atayan ve gelen tepkiler üzerine açıklama yapan rektör Prof. Dr. Arif Özaydın, açıklama yaptı.Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, sosyal ..
Politika

Yılmazkaya: Atamalar mülakatla değil, KPSS puanı ile yapılmalı

30 Aralık 2020
CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya memur alımlarında KPSS puanın dışında uygulanan mülakat sistemiyle yüzbinlerce insanın hakkının yendiğini, bu haksızlığında bizatihi sorumlusunun ise isminde Adalet olan Adalet ve Kalkınma Partis..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...