Asgari ücret etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Asgari Ücret Açıklandı

27 Aralık 2023
YENİ ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLDUAsgari ücret 2024'ün tespiti için Beştepe'de yapılan üçüncü toplantı sona erdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücreti açıkladı.Yeni asgari ücret 17 bin 2 lira olarak belirlend..
Gündem

Şireci Tekstil’deki Grevde Sıcak Gelişmeler Yaşanıyor

12 Ağustos 2023
Gaziantep OSB’de yerleşik faaliyet göteren Şireci Tekstil’de işçilerin iş bırakma eylemi devam ederken, olayları kışkırttığı iddia edilen BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen göz altına alındı. İŞÇİLER DİRENMEYE DEVAM EDİYOR Şireci T..
Gündem

Yeni Asgari ücret Açıklandı

20 Haziran 2023
Yeni asgari ücret açıklandı Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yeni asgari ücreti açıkladı. 1 Temmuz itibarıyla asgari ücret yüzde 34 artışla 11 bin 402 TL oldu. Yüz..
Gündem

Asgari ücret belli oldu mu?

22 Aralık 2022
Asgari ücret zammı için nefesler tutuldu. Bakan Bilgin'in bugün son kez TÜRK-İŞ ve TİSK ile görüşüp Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a bilgi vermesinin ardından yeni asgari ücretin bugün öğle saatleri veya sonrasında duyurulması bekleniyor. Doğ..
Ekonomi

Bakan Bilgin’den asgari ücret açıklaması

20 Aralık 2022
Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2023 yılında uygulanacak asgari ücreti belirlemek üzere bugün saat 14.00’te üçüncü kez toplanacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Toplantıdan sonra bir uzlaşmaya varacağımızı daha önce dile ..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bilgin’den peş peşe asgari ücret açıklaması

7 Aralık 2022
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den asgari ücret konusunda önemli mesajlar geldi. TİSK Olağan Genel Kurulu'nda Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bil..
Ekonomi

Asgari ücrette son dakika gelişmesi

29 Kasım 2022
Asgari ücrette görüşmeler yaklaşırken işçi 10 bin liradan az olmamasını istiyor. İşveren ise 8-8 bin 500 TL bekliyor.Asgari Ücret Tespit Komisyonu 7-8 veya 9 Aralık’ta toplanacak. Asgari ücret zammı için Asgari ücret tespit komisyonu ..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Asgari Ücret Ve EYT Mesajı

29 Eylül 2022
Erdoğan, "Son asgari ücret rakamını aralıkta yapacağız. Arkadaşlarımızla bu konuda görüşmeler yapacağız. Yeni bir adımı yıl sonu itibarıyla atacağız. 2023'e güçlü bir şekilde gireceğiz. Rakam konusunda endişe etmeyin. Hiç şüphe..
Ekonomi

En düşük emekli maaşı 4 bin 250 lira olmalı

20 Ocak 2022
  CHP Gaziantep Milletvekilim Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, insanca ve onurlu bir şekilde yaşayabilmeleri için en düşük emekli maaşının asgari ücret düzeyine getirilmesi gerektiğini vurguladı.Yılmazkaya, “Türkiye'de 13,5..
Ekonomi

Asgari ücretle ilgili detaylar açıklandı

16 Aralık 2021
Asgari ücret 2022 yılı için brüt 5 bin 4 lira, net 4 bin 253 lira 40 kuruş olarak belirlendi. İşsizlik ödeneği, asgari geçim indirimi, kıdem ve ihbar tazminatlarının da aralarında olduğu birçok kalem, yeni asgari ücretteki değişimden etkile..
Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni asgari ücreti açıkladı

16 Aralık 2021
Yeni asgari ücrette en alt rakam 4 bin 250 lira olarak açıklandı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret komisyonu ile birlikte düzenlediği basın toplantısında 2022 yılı asgari ücretini açıkladı. Erdoğan, komisyon asgari ücretin ..
Gündem

AK Parti’den asgari ücret açıklaması!

15 Aralık 2021
AK Parti Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş, gündeme ilişkin son dakika açıklamalarında bulunduİşte Kurtulmuş'un açıklamalarından önemli satırbaşları:Çalışma Bakanlığımız beklentileri tespit etti. Nihayetinde müzakere sonucudur. He..
Politika

Peri: Asgari ücret insacanca yaşam ücreti olmalı

13 Aralık 2021
Makine Mühendisi Ali Peri, gündemdeki asgari ücret görüşmeleri ve halkın geçim sıkıntısını değerlendirerek, belirlenecek asgari ücretin, insanca yaşam ücreti olması gerektiğini söyledi.Ekonomik krizin herkesin hayatını çıkmaza sürükledi..
Ekonomi

Asgari ücret ne kadar oluyor?

5 Aralık 2021
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan kurmaylarına kritik asgari ücret sorusu! Ortak rakam ortaya çıktıMilyonların beklediği 2022 asgari ücreti konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, parti yöneticilerinin görüşlerini aldı. ..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret açıklaması

30 Kasım 2021
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Asgari ücretle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, c..
Ekonomi

Asgari ücretteki kesintilere son verin

5 Kasım 2021
CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, ‘Asgari ücretten vergi ve kesintilere son verilsin’ çağrısı yaptı.Asgari ücretle ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Neşet Uçar, şu bilgilere yer verdi:‘Türkiye’de 7 milyondan fazla asgar..
Ekonomi

“Asgari ücretteki artış önemli ancak yeterli değil” 

28 Aralık 2020
Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Gaziantep İl Başkanı Halil İbr..
Ekonomi

Asgari ücret belli oldu

28 Aralık 2020
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Zehr Zümrüt Selçuk, asgari ücreti açıkladı. Bakan Selçuk  “1 Ocak 2021 tarihinden itibaren geçerli olacak asgari ücret, brüt 3.577 Lira 50 Kuruş, net 2.825 Lira 90 Kuruş olarak belirlenmiştir. Böylece..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...