asfalt etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’de Yeni Üretim Sahaları Oluşturulmaya Devam Ediyor

28 Haziran 2024
Sanayi ve üretim faaliyetleriyle ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan Gaziantep, Şehitkamil Belediyesinin yeni yatırımlarıyla sanayi sektöründe çıtasını yükseltmeye devam ediyor.Gaziantep’in önemli sanayi bölgelerinden biri olan Sanayi..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Asfaltlama Çalışmalarına Devam Ediyor

16 Haziran 2023
Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların konforlu yol kullanımı için bugüne kadar 2.036.491 ton asfalt dökümü gerçekleştirdi.Şahinbey Belediyesi Fen İşleri ekipleri, vatandaşın daha konforlu ve ilçeye yakışır yol..
Yerel Yönetimler

Yeşilvadi 3 Katlı Köprülü Kavşak Asfaltlanıyor

20 Eylül 2022
Şahinbey Belediyesi’nin en önemli projelerinden olan üç katlı köprülü kavşağın asfaltlama çalışmaları başladı.Şehir trafiğine nefes aldıracak en önemli projelerden olan Yeşilvadi Üç Katlı Köprülü Kavşak projesinin inşaat çalışmaları 7/2..
Yerel Yönetimler

Gaziantep Büyükşehir Asfalt Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

23 Haziran 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte şehir merkezi ve kırsal bölgelerde sıcak asfalt ile sathi kaplama asfalt yapımı, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. ..
Yerel Yönetimler

Araban’da Çalışmalar Son Sürat Devam Ediyor

11 Mayıs 2022
Gaziantep'in Araban ilçesinde belediye ekipleri çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Gaziantep’in Araban ilçesinde Araban Belediyesi, tüm ekipleri ile birlikte sorumluluk sahası içerisindeki çalışm..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’den, Küsket’te Yoğun Asfalt Mesaisi

4 Nisan 2022
ESNAFIN TATİLİ, BOZUK YOLLARIN ONARIMI İLE DEĞERLENDİRİLDİŞehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Esnafımızın tatilini fırsata çevirdik ve KÜSGET Sanayi Bölgesi’nde kış aylarında yıpranan yolları onarmak için ekip arkadaşlarımızl..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil Belediyesi Beykent’i asfaltlıyor

16 Kasım 2021
Şehitkamil Belediyesi, Beykent Mahallesi’nde yeni imara açılan bölgelerde yol açma çalışmaları ve alt yapısı tamamlanan yollarda asfalt çalışmasına başladı. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen asfaltlama çalışmaları memnuniyetle karşılandı...
Yerel Yönetimler

Kış aylarını sorunsuz geçirecekler

13 Kasım 2021
Şehitkamil Belediyesi, kırsal bölgede bulunan mahallelerde kilit taşı çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Bilek Mahallesi’nde başlatılan kilitli parke taşı çalışmasıyla birlikte mahalle sakinleri kış aylarını sorunsuz geçirecek.Kır..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’de asfaltsız yol kalmayacak

11 Eylül 2021
Şehitkamil’de asfaltsız yol kalmayacakŞehitkamil Belediyesi, 15 Temmuz Mahallesi’nde altyapısı tamamlanan yollarda asfalt çalışmasına başladı. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen asfaltlama çalışmaları memnuniyetle karşılandı.Şehitk..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor

5 Eylül 2021
Şahinbey Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyorİlçe genelinde asfalt kaplama ve yama çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Şahinbey Belediyesi Serinevler Mahallesi’nde asfaltlama çalışmaları yapıyor.Şahinbey Belediyesi Fen ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi asfalt çalışmalarına hız verdi

1 Eylül 2021
Şahinbey Belediyesi asfalt çalışmalarına hız verdi Şahinbey ..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin yol çalışmalarını inceledi

28 Ağustos 2021
Başkan Şahin yol çalışmalarını incelediGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey ilçesine bağlı Kaleboynu, Ufacık ve Çimenli kırsal mahallelerinde yapımı tamamlanan asfalt çalışmalarını inceledi. Mahalle sakinleriyle b..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor

25 Temmuz 2021
Şahinbey Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyorŞahinbey Belediyesi vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak adına yaptığı asfalt çalışmalarını sürdürüyor.Vatandaşın rahatı ve huzuru için durmadan çalışan Şahinbey Belediyesi asfalt..
Yerel Yönetimler

Ordu Caddesi’nin asfaltı yenilendi

22 Haziran 2021
Ordu Caddesi’nin asfaltı yenilendiGaziantep Büyükşehir Belediyesi, pazar günleri uygulanan sokağa çıkma yasağını fırsata çevirerek Ordu Caddesi üzerinde bulunan Başkarakol Kavşağı ile Kavaklık Caddesi Kavşağı arasındaki yolun asfalt yen..
Yerel Yönetimler

5 köye 14 bin 500 metrelik sıcak asfalt

31 Mayıs 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında 5 köyü birbirine bağlayan 14 bin 500 metrelik sıcak asfalt serimine başladı. 5 köye 14 bin ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey’de yollar asfaltlanıyor

30 Mayıs 2021
Her yıl ilçe genelinde yaptığı asfalt çalışmalarını arttırarak sürdüren Şahinbey Belediyesi, asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Şahinbey’de yollar asfaltlanıyor ..
Yerel Yönetimler

Tam kapanmada yollar asfaltlanıyor

1 Mayıs 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye geneli uygulanan 17 günlük tam kapanma döneminde fırsatı değerlendirerek, trafiğin yoğun olduğu İnönü Caddesi üzerindeki Doğumevi Kavşağı ile Karakabir..
Yerel Yönetimler

Mavikent ve Şahintepe’de yollar yapılıyor

24 Nisan 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey ilçesine bağlı Mavikent ve Şahintepe’deki yol açma ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Mavikent ve Şahintepe’de yolla..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...