asce etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Konukoğlu: “Sanayicilerimiz Teknolojik Dönüşüme Ayak Uydurmalı”

14 Eylül 2024
SANKO Holding Onursal Başkanı, ASCE GYO Kurucusu ve Hakim Ortağı Abdulkadir Konukoğlu, A Para canlı yayınında Yayın Koordinatörü Özlem Doğaner’in konuğu oldu.Abdulkadir Konukoğlu, fahiş fiyat konusunun üzerine gidilmesi gerektiğini vu..
Ekonomi

ASCE GYO BUILDEAST Yapı Fuarına Katıldı

7 Ekim 2023
ASCE GYO, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık iş birliğiyle Ortadoğu Fuar Merkezinde düzenlenen; Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarına (BUILDEAST) katı..
Ekonomi

“Bugünden Sonra 1,300,000 Ortağımız İle El Ele Çalışacağız”

3 Ağustos 2023
ASCE GYO Kurucusu ve Hakim Ortağı Abdulkadir Konukoğlu, “Bugüne kadar hep kendimiz için çalıştık ama bugünden sonra 1.300,000’i aşan ortağımız ile el ele çalışacağız” dedi.Konukoğlu, Borsa İstanbul’da ASCE GYO’nun işlem görmeye başl..
Ekonomi

ASCE GYO halka arz talep sonuçları belli oldu

3 Ağustos 2023
27-28 Temmuz 2023 tarihlerinde talep toplama sürecini tamamlayan ASCE GYO’nun halka arz büyüklüğü 2,079 milyar TL olarak gerçekleşti. ASCE GYO'nun halka arz sonuçları açıklandı. Şirketin halka arzına yurt içi bireysel yatırımcılardan 2,2..
Ekonomi

ASCE GYO HALKA ARZ OLUYOR

28 Temmuz 2023
ASCE Kurucusu ve Hakim Ortağı Abdulkadir Konukoğlu, EKOTÜRK TV canlı yayınında şirketin halka arz sürecini değerlendirdi.Abdulkadir Konukoğlu, “Halka açılmamızdaki ana hedefimiz kurumsallaşan ASCE şirketimizi daha da kurumsallaştırmaktı..
Ekonomi

ASCE GYO halka arz ediliyor

25 Temmuz 2023
Türk sanayinin duayenlerinden Abdulkadir Konukoğlu tarafından 2010 yılında kurulan ASCE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ halka arz ediliyor. Sağladığı istihdam, üretim gücü ve ilk günkü başarma tutkusuyla Türkiye’ye yayılan ASCE GYO’nun h..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...