anne etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

“Anneye Süt Bebeğe Can Projesi” övgü topluyor

5 Şubat 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediyenin 4 yıldır aralıksız devam ettirdiği ve yüz binin üstünde anne adayına ulaşılan “Anneye Süt, Bebeğe Can” projesini sahada takip etti. Şahin dağıtım merkezi ziyaretinin ardından, d..
Sağlık

Anne baba kavgası çocuğu nasıl etkiler?

7 Ocak 2023
Uzman Klinik Psikolog Müjde Yahşi konu hakkında önemli bilgiler verdi. Evlilikle birlikte artık çift olarak devam ettiğiniz hayatınıza küçük bir bireyinde katılmasıyla artık ilişkilerinizde daha da dikkatli olmanız gerekiyor demektir.Özelli..
Sağlık

Büyükşehir Belediyesi bebeklere can oldu

30 Kasım 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin, Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde 2019 Aralık ayından bu yana sürdürdüğü “Anneye Süt Bebeğe Can Projesi”yle toplam 95 bin anne adayına, 4 milyon 200 bin litre süt dağıtıldı.Gaziantep Büyük..
Gündem

Konukoğlu Ailesinin Acı Günü

16 Mart 2022
 Konukoğlu ailesinin sevenleri ve tüm çalışanları anne İnci Konukoğlu'nu son yolculuğa uğurlarken yalnız bırakmadı.SANKO Holding ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Kurucusu merhum Sani Konukoğlu’nun dün vefat eden eşi İnci..
Yerel Yönetimler

57 bin anne adayına ulaşıldı

19 Eylül 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, başlattığı “Anneye Süt Bebeğe Can” Projesi ile yaklaşık 57 bin anne adayına ulaşarak 2 milyon 120 bin 376 litre sütü bebeklerin sağlıklı bir şekilde hayata gözlerini açmaları için dağıttı.Hamilelik dönem..
Gündem

Anne babalar dikkat! İhmale gelmez 8 önlem!

9 Eylül 2021
Anne babalar dikkat! İhmale gelmez 8 önlem!Yazın kavurucu sıcaklarından sonbaharın serin ve yağışlı havasına geçtiğimiz bugünlerde okulların da açılıp kapalı ortamlarda zaman geçirilmesiyle üst solunum yolu enfeksiyonlarında artış yaşan..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...