ANKA etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Alman ve İtalyan iki arkadaşa Anka’da obezite ameliyatı

25 Ağustos 2023
Alman ve İtalyan iki yakın arkadaş, aşırı kilolarının yol açtığı sağlık problemlerinden kurtulmak için birlikte geldikleri Anka Hastanesi’nde obezite ameliyatı oldu. Hastanede aynı odada kalarak birbirlerinin refakatçisi de olan arkadaşla..
Sağlık

Üçüz bebek sevinci

27 Ocak 2023
Gaziantep’te 18 yıldır çocuk özlemi çeken Zeynep ve Hüseyin Sucu çiftinin bebek hasreti 3’üz bebeklerle sona erdi. Bebeklerini kucağına alan çiftin mutluluğu gözlerinden okundu. Gaziantepli 43 yaşındaki Zeynep Sucu ile 47 yaşındaki Hüsey..
Sağlık

ANKA kalp merkezi bir başarıya daha imza attı

16 Ocak 2023
ANKA Hastanesi Kalp Merkezi’nde başarılı bir operasyona imza atıldı. Kalp çarpıntısı ve nefes darlığı bulunan hasta, başarılı bir şekilde ventriküler taşikardi ablasyonu yapılarak sağlığına kavuşturuldu. Almanya’da yaşayan 49 yaşındaki S..
Sağlık

Bir kucakta iki mutluluk

5 Ocak 2023
İki ailenin yıllar süren bebek hasretleri, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde son buldu.Aslan ve Kaya çiftlerinin yıllardır süren bebek özlemi, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde son buldu. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Mus..
Sağlık

Yılbaşı sofralarına dikkat

31 Aralık 2022
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Uzman Diyetisyeni Gülen Mavi Canlı, özenle hazırlanmış yılbaşı sofralarındaki sınırsız yiyecek ve içecek tüketiminin sağlık sorunlarına neden olabileceğini belirterek, yeni yıla sağlıklı girmek için önerilerde ..
Sağlık

ANKA’da Hayata Gözlerini Yeniden Açtı

18 Temmuz 2022
Gaziantep’te, 15 yıl önce oynadığı enjeksiyon iğnesinin gözüne saplanması sonucu görme kaybı yaşayan 24 yaşındaki genç kıza, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde protez göz takıldı.Gaziantep’te yaşayan 24 yaşındaki Canan Bülek, çocukken oy..
Sağlık

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Karakan ANKA’da

8 Mart 2022
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi güçlü ve iddialı hekim kadrosuna yeni bir ismi daha ekledi. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Yeliz Karakan, ANKA Hastanesi’nin hekim kadrosuna dahil olarak hasta kabulüne başladı.Hastalarına her zaman daha iyi..
Eğitim

ANKA’da eğitimler sürüyor

2 Şubat 2022
  Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, çalışanlarına eğitim yatırımı yapmaya devam ediyor. Hastane yöneticilerine yönelik düzenlenen eğitim zincirinin bu defaki konusu "Çatışma Yönetimi, Çözüm Yolları" oldu.Çalışanlarının me..
Sağlık

Koronavirüsün yeni varyantlarına dikkat

31 Ocak 2022
  Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Nagihan Demir, tüm dünyada yaygın olan omicron varyantı ve mevsimsel griple koronavirüs hastalığının belirtilerini taşıyan yeni var..
Sağlık

Karda ANKA evinize geliyor

24 Ocak 2022
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, Evde Sağlık Hizmetleri ile kar yağışı nedeniyle hastaneye gidemeyen hastalar için ihtiyaç duyulan branşlarda muayene ve hasta takibi hizmetini kesintisiz vermeye devam ediyor.Gaziantep’te etkili olan yoğun..
Gündem

Cihan bebek ANKA’dan taburcu oldu

6 Aralık 2021
Gaziantep'te baba şiddetine maruz kalan ve aldığı darbelerle ağır yaralanan 2 aylık Cihan bebek tedavi gördüğü Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nden sağlıklı bir şekilde taburcu oldu.Gaziantep'te, bir babanın uyguladığı şiddetin ardından a..
Sağlık

ANKA’da akılcı ilaç kullanımı farkındalık standı

25 Kasım 2021
ANKA Hastanesi’nde, akılcı ilaç kullanımı konusunda hastaneye gelen hasta ve hasta yakınlarını bilinçlendirmek amacıyla stant açıldı. Standı ziyaret eden hasta ve hasta yakınlarına ilaç kullanmadan önce doktor kontrolüne gidilmesi, ilacın t..
Sağlık

Diyabetten ANKA’da kurtuldu

23 Kasım 2021
Gaziantep'te yaşayan 50 yaşındaki diyabet hastası, 7 yıldır mücadele ettiği hastalıktan ANKA Hastanesi'nde uygulanan diyabet cerrahisi sonucu kurtuldu.Diyabet cerrahi ile adından sıkça söz ettiren Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, şeker ha..
Gündem

ANKA’da 29 Ekim coşkusu

30 Ekim 2021
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98’inci yıldönümü coşkuyla kutlandı. Hastane koridorları Türk bayrakları ve balonlarla donatılırken, hastanede tedavi gören hastalar ziyaret edilerek..
Sağlık

Delta varyantını ANKA’da yendi

21 Ekim 2021
Şanlıurfa'da yaşayan ve koronavirüsün delta varyantına yakalanan 47 yaşındaki Ahmet Topçu hastalığa karşı verdiği zorlu savaşı ANKA Hastanesi'nde kazandı.Şanlıurfa'da yaşayan 47 yaşındaki Ahmet Topçu, koronavirüse yakalandı. Gördüğü ted..
Sağlık

ANKA’da Anestezi Günü kutlandı

16 Ekim 2021
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde Dünya Anestezi Günü kutlandı.Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Ağdağ ve Başhemşire Ayşe Koç, Dünya Anestezi Günü nedeniyle  hastanede görev yapan Anestezi ve Reanimasyon Uzma..
Sağlık

Grip mi, Covid-19 musunuz?

13 Ekim 2021
Grip mi yoksa COVID-19 mu olduğu konusunda endişe yaşayanlar artık Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde yapılan test ile hastalığının ne olduğunu öğrenebilecek.Bu test, hastanede yapılacağı gibi hastanenin özel aracı ile istenirse ev ve iş..
Sağlık

Dr. Karaoğlu ANKA’da göreve başladı

9 Ekim 2021
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, hekim kadrosuna güvenilir isimleri dahil etmeyi sürdürüyor. Radyoloji Uzmanı Dr. Ece Karaoğlu, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde göreve başladı.Kişiye özel tanı ve tedavi yöntemleri uygulayan modern teknol..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...