Ağustos etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

TÜİK Konut Satış Verilerini Açıkladı

18 Eylül 2023
TÜİK ağustos ayı konut satış verileri açıklandı. TÜİK rakamlarına göre Türkiye genelinde ağustos ayında 122 bin 91 adet konut satışı gerçekleşti. Türkiye genelinde konut satışları bir önceki aya göre %11 artış, bir önceki yılın aynı ayın..
Ekonomi

GTO’da Seçim Öncesi Son Meclis Toplantısı Yapıldı 

22 Eylül 2022
TEYMUR: Çok gururluyumYILDIRIM: 53 ayı başarıyla geride bıraktıkGaziantep Ticaret Odasının (GTO) eylül ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında, Yönetim Kuru..
Eğitim

SANKO Üniversitesi’nde Kayıt Heyecanı Başladı

22 Ağustos 2022
SANKO Üniversitesi’nde, 2022 – 2023 akademik yılı kayıt heyecanı başladı. Lisans ve ön lisans bölümlerine kayıt yaptırmak için il dışından ve Gaziantep’ten gelen öğrenciler SANKO Üniversitesi’nde eğitim almak için ilk adımı atıyor.Günün..
Ekonomi

Halıcılar Yeni Pazarlar İçin Düğmeye Bastı

20 Ağustos 2022
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kaplan 2022 yılının yedi aylık sürecinde bölgeden 1 milyar doların üstünden makine halısı, Türkiye’den ise 1,5 milyar doların üstünde makine halısı ihracatı gerçekleştirildi..
Spor

ALGSPOR, Avrupa’da Sahaya Çıkıyor

18 Ağustos 2022
ALGSPOR, Avrupa'da sahaya çıkıyorTurkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 2021-2022 Sezonunu Şampiyon olarak tamamlayan ve Avrupa Kadınlar Şampiyonlar Liginde mücadele etmeye hak kazanan Gaziantep ALGSPOR, ilk maçına yarın çıkıyor.Avrupa..
Yerel Yönetimler

ZEUGMA Mozaik Müzesi’nin Kapıları, Bir Ay Boyunca Ziyaretçilerine 22.00’a Kadar Açık Olacak

15 Ağustos 2022
Zeugma Mozaik Müzesi’nin ziyaret saatleri, gelen talepler doğrultusunda 15 Ağustos ile 15 Eylül tarihleri arasında 08.00-22.00 olarak güncellendi.Kültür ve Turizm Bakanlığı, dünyanın en büyük mozaik müzelerinden olan ve kentin simgesi “..
Ekonomi

Dünya Pazarlarını Mercek Altına Aldık

9 Ağustos 2022
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Celal Kadooğlu Başkanlığında GAİB hizmet binasında toplanarak gündemi değerlendirdi. Başkan Kadooğlu Temmuz 2022 döneminde böl..
Eğitim

GAİB Ağustos ayı eğitim takvimi açıklandı

1 Ağustos 2021
GAİB Ağustos ayı eğitim takvimi açıklandıBölge ihracatının gelişmesi için her türlü desteği vermeyi sürdüren Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Ağustos ayı eğitim takvimini kamuoyuna duyurdu. Pandemi tedbirleri kapsamında tü..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...