AFAD etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

AFAD Hane Başı Destek Ödemesini Açıkladı

20 Mart 2023
Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi kabul edilen 11 ilimizde afetzedelerin acil ihtiyaçlarının karşılanması için 10.000-TL "hane başı destek ödenmesine" devam edilmektedir. Bugüne kadar Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Hasa..
Gündem

Yıkılan Binalar Ve Yollar Var

6 Şubat 2023
Gaziantep’te sabaha karşı 04.17’de 7.4 şiddetinde deprem meydana geldi.2 dakikadan fazla süren deprem ile Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi korkunç şekilde sallandı. 7.4 şiddetinde merkez üssü Kahramanmaraş, Pazarcık ilçesinde başl..
Gündem

Yeni Destek AFAD Gönüllüleri sahaya indi

2 Şubat 2023
Temel AFAD Gönüllüleri arasından AFAD İl Müdürlüğü tarafından yapılan yüz yüze eğitimlerin tamamlanmasıyla Destek AFAD Gönüllüsü olmaya hak kazanan 78 kişiye ait Destek AFAD Gönüllüsü kimlik kartları Vali Yardımcısı Cengiz Karabulut taraf..
Gündem

Çök Kapan Tutun Tatbikatı’na Gaziantep’ten geniş katılım

12 Kasım 2022
Ülke Geneli Deprem Anı Tatbikatı'na Gaziantep'te geniş katılım sağlandı.AFAD Başkanlığı yönetiminde 81 İlde saat 18:57’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ‘Deprem Anı Çök Kapan Tutun’ Tatbikatı Gaziantep’te Vali Davut Gül, eşi Gülden ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi ŞAHKUT ekibi göreve hazır

24 Şubat 2021
Şahinbey Belediyesi ŞAHKUT ekibi göreve hazırŞahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi olarak deprem ve doğal afetler için ŞAHKUT ekibini kurduklarını söyledi. Tahmazoğlu "Gaziantep’te, Türkiye’de hatta yurt dışın..
Gündem

Deprem oldu

26 Aralık 2020
Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 14.09'da 4.1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. AFAD tarafından duyurulan son depremler verilerine göre, Sivrice'de meydana gelen deprem çevre il ve ilçelerden hissedilirken 11 km derinlikte gerçekleşti. K..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...