açılış etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Trikonfex Fuarı Kapılarını Açtı

27 Haziran 2024
Trikotaj sektörünün bölgedeki ilk ve tek fuarı olma özelliğini taşıyan TRİKONFEX 4. Triko, Triko İpliği, Konfeksiyon ve Teknolojileri Fuarı’nın açılış töreni, Gaziantep protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. Gaziantep Sanayi Odası (GSO..
Yerel Yönetimler

Nizip’te 3 açılış birden yapıldı

3 Aralık 2022
Gaziantep’in Kurtuluşunun 100. Yılında 100 Hayırsever kampanyası kapsamında protokolü imzalanan ve yapımı tamamlanan Maruf Marufoğlu Turizm Otelcilik Okulu ve Uygulama Oteli, Spor Şehri Gaziantep Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Senteti..
Gündem

Dev tesise dev açılış

5 Ekim 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve İller Bankası iş birliğinde Avrupa Birliği tarafından fonlanarak hayata geçirilen “Mekanik Biyolojik Ayrıştırma Tesisi” düzenlenen törenle açıldı. Tesis ileri teknolo..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin GASTROSHOW açılış programına katıldı

28 Haziran 2021
Başkan Şahin GASTROSHOW açılış programına katıldıGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, gastronomi sektörünün paydaşlarını bir araya getirerek ticari hacmin artırılması amacıyla gerçekleşen “Gastronomi Turizmi Fuarı ve Konfe..
Eğitim

GAÜN Ayakkabı Test Laboratuvarı açıldı

27 Haziran 2021
GAÜN Ayakkabı Test Laboratuvarı açıldıSanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu bünyesinde kurulan ‘Akredite Ayakkabı Test Laboratuvarı' nın açılışı gerçekl..
Ekonomi

NTO Başkanı Özyurt TOBB’nin ABD’de kurduğu Ticaret Merkezi açılışına katıldı

10 Ocak 2021
Türkiye Ticaret Merkezi (TTM); Ticaret Bakanlığı’nın desteğiyle ve oda-borsaların katkılarıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Şikago kentinde açıldı. Düzenlen..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...