8 Mart etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

GAGİAD’dan Kadınlar Günü Mesajı

10 Mart 2024
Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve Kadınlar Kurulu Başkanı Deniz Yüksel Konukoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle mesaj yayınladı.GAGİAD’ın kuruluşundan bu yana kadınları..
Gündem

Kerkez:”Güçlü kadın, güçlü Türkiye’nin teminatıdır”

7 Mart 2024
Sağlık-Sen Gaziantep Üniversite Hastanesi Şube Başkanı Cuma Kerkez, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Güçlü kadın, güçlü Türkiye'nin teminatıdır" dedi. Türkiye'de kadın istihdamının en yoğun olduğu sektörlerin ba..
Gündem

Asrın Felaketi’inde Emek Veren Kadınlarımız

8 Mart 2023
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci’den 8 MART Dünya Kadınlar Günü ile ilgili açıklamaToplumumuzda yerleri yadsınamayacak kadar önemli olan; sevgileriyle, emekleriyle ve fedakarlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren tüm k..
Gündem

Başkan Tahmazoğlu, Kadınlar Gününü Kutladı

8 Mart 2023
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 8 Mart’ın tüm dünyada, kadınların daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutla..
Gündem

‘Kadınlar yaşamın kaynağı, renkleri ve değerleridir’

5 Mart 2022
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, kadınların yaşamın kaynağı, renkleri ve değerleri olduğunu kaydetti.8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Prof. Dr. Dağlı, kadınların yaşama katkılarının medeniyetlerin..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden kadınlar gününe özel etkinlik

8 Mart 2021
Şahinbey Belediyesi'nden kadınlar gününe özel etkinlik Şahinbey Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği etkinliklere katılan kadınlar; müzik eşliğinde spor yaparak unutulmaz bir gün yaşadılar...
Gündem

“Kutlama değil hak arama günü”

8 Mart 2021
"Kutlama değil hak arama günü"Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı Burcu Topçuoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, kadının toplumsal statüsünün yükseltilmesi için politikacıların, akademi..
Gündem

Kadınların var olmasını sağlayacak şartlar hazırlanmalı

8 Mart 2021
Kadınların var olmasını sağlayacak imkanlar sağlanmalı8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımlayan TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı Ayşen Ahi, "Kadınların hayatın bütün alanlarına etkin bir ..
Gündem

NTO Başkanlarından 8 Mart mesajı

8 Mart 2021
NTO Başkanlarından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü MesajıNizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Hayatımızın her alanı..
Gündem

GTB başkanları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı

8 Mart 2021
GTB başkanları 8 Mart Dünya Kadınlar Gün’ünü kutladıGaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Toplumun..
Gündem

“Kadınlarımız, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımaktadır”

7 Mart 2021
“Kadınlarımız, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımaktadır” Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Kadınlarımız, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taş..
Gündem

GSO Başkanı Ünverdi: Dünyayı güzelleştiren ne varsa kadın izi vardır

7 Mart 2021
GSO Başkanı Ünverdi: Dünyayı güzelleştiren ne varsa kadın izi vardır Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Ailenin temeli, top..
Yerel Yönetimler

Şahin: “kadınlar, toplumun mimarı olan en kıymetli hazinemizdir”

6 Mart 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kadınların  manevi değerlerin taşıyıcısı ve koruyucusu olduğuna dikkat çekti ..
Politika

Bakbak: Kadını gözardı eden hiç bir hareket başarıya ulaşamaz

5 Mart 2021
AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Dr. Derya Bakbak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Bakbak: Kadını gözardı eden hiç bir hareket başarıya ulaşamaz ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...