19 Mayıs etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

19 Mayıs Şahinbey’de Coşku İle Kutlandı

20 Mayıs 2024
Şahinbey Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı düzenlediği birçok etkinlikle dolu dolu kutladı.Şahinbey Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı düzenlediği spor etkinlikleri ile kutla..
Gündem

19 Mayıs Şehitkamil’de Bayraklı Yürüyüşle Kutlandı

20 Mayıs 2024
Şehitkamil Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği “Bayraklı Büyük Yürüyüş” etkinliğinde Şehitkamillileri Türk Ba..
Gündem

GİMDER Başkanı “19 Mayıs Yeniden Doğuş Günüdür”

19 Mayıs 2024
Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.19 Mayıs 1919’da Türkiye’nin yeniden doğuş günü olduğunu belirten GİMDER Başkanı Ökkeş S..
Gündem

Acar: “19 Mayıs yüzünü geleceğe dönmüş nesillerin en büyük ilham kaynağıdır”

18 Mayıs 2024
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar; “19 Mayıs yüzünü geleceğe dönmüş nesillerin en büyük ilham kaynağıdır"Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve ..
Gündem

Şerbetçi: “19 Mayıs 1919, Türk milletinin yeniden doğuşunun başlangıcıdır”

18 Mayıs 2024
AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. “19 Mayıs 1919, Türk milletinin yeniden doğuşunun başlangıcıdır” diyen Başkan Vekili Şerbetçi, ..
Gündem

Tahmazoğlu, Gençlik Milletin Gücü Ve Yarınlarıdır

18 Mayıs 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda gençliğin milletin gücü ve yarınları olduğunu belirtti.Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının bütü..
Gündem

Şimşek: “Bu meşale hiçbir zaman sönmeyecektir”

18 Mayıs 2024
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 105 yıl önce Samsun'da yakılan bağımsızlık ve kurtuluş meşalesinin hiçbir zaman sönmeyeceğini söyledi.Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek, Atatürk'ün Samsun'a çıktığı tarih olan 1..
Sağlık

Medical Point Gaziantep Hekimleri 19 Mayıs Konseri Verdi.

20 Mayıs 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle, hastane lobisinde hekimlerden ve çalışanlardan oluşan müzik dinletisi gerçekleştirildi. Hasta ve hasta yakınlarının da katılım sağladığı kutlama co..
Gündem

Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramının Coşkusu Fener Alayı İle Taçlandı  

20 Mayıs 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Gaziantep Valiliği koordinasyonunda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında fener alayı düzenlendi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışın..
Gündem

“19 Mayıs bağımsızlık yolundaki en önemli kilometre taşıdır”

18 Mayıs 2023
OSB Başkanı Cengiz Şimşek’ten 19 Mayıs Kutlama Mesajı:“19 Mayıs bağımsızlık yolundaki en önemli kilometre taşıdır”Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ..
Yerel Yönetimler

Tahmazoğlu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı Kutladı

18 Mayıs 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda gençliğin milletin gücü ve yarınları olduğunu belirtti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının..
Yerel Yönetimler

Dünya Evine Girecek Gençlere Müjde

8 Mayıs 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, bu yıl Gaziantep’te dünya evine girecek gençlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını müjdeledi.Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor B..
Sağlık

Sağlık-Sen Gaziantep Üniversite Şubesi Kahvaltıda Biraraya Geldi

20 Mayıs 2022
Açılış Konuşmasını  Yapan Gaziantep Üniversite Şube Başkanı Cuma Kerkez, “Sağlık-Sen, insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturunu şiar edinmiş, milli ve manevi değerlere sahip erdemliler hareketinin adıdır” dedi. Pandemi sürecinde gece gündüz ..
Yerel Yönetimler

19 MAYIS Şahinbey’de Coşku İle Kutlandı

19 Mayıs 2022
Şahinbey Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı düzenlediği birçok etkinlikle dolu dolu kutladı.Şahinbey Belediyesi tarafından günler öncesinden kutlanmaya başlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor ..
Gündem

GKV’lilerin 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs 2021
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında da bir birinden farklı etkinlikle bayram coşkusu yaşanıyor. GKV’lilerin 19 ..
Gündem

Gaziantep’in gençlik politikası yok

19 Mayıs 2021
Gaziantep’in gençlik politikası yok DEVA Partisi Gaziantep Gençlik Politikaları Başkanı Sabri Yağız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. ..
Gündem

GTB başkanları 19 Mayıs’ı kutladı

19 Mayıs 2021
GTB başkanları 19 Mayıs'ı kutladı Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dola..
Gündem

19 Mayıs’ta atılan adımın daima izindeyiz

19 Mayıs 2021
19 Mayıs’ta atılan adımın daima izindeyiz Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanları “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı. ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...