15 Temmuz etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Halit Acar: Bağımsızlığımız Ve Demokrasimiz İlelebet Yaşayacaktır

14 Temmuz 2024
“Millî mücadele ruhumuzu canlı tutuğumuz sürece bağımsızlığımız ve demokrasimiz ilelebet yaşayacaktır”DEİK Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’den 15 Temmuz’da Ücretsiz Toplu Taşıma Hizmeti

13 Temmuz 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren şehir içi toplu ulaşım araçları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 17.00 ile 24.00 saatleri arasında ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.Büyükşehir Belediyesi, ..
Gündem

Rektör Prof. Dağlı: Türk Milleti Aydınlık Geleceğimizi Yok Etmek İsteyenlere Geçit Vermemiştir

12 Temmuz 2024
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Prof. Dr. Güner Dağlı mesajında, “Yüce Türk milleti ülkemizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi ve aydınlık geleceği..
Gündem

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “AZİZ MİLLETİMİZ HAİNLERİN HESAPLARINI BOZDU”

16 Temmuz 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, hain darbe girişiminde aziz milletimizin meydanları doldurarak hainlerin planlarını bozduğunu ifade ettiHain Darbe girişimine karşı verilen destansı mücadelenin 7’nci yılında 15 Temmuz Demo..
Gündem

Gazişehir Demokrasi Meydanında Tek Yürek Oldu

16 Temmuz 2023
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın organizasyonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin, Gaziantep Valiliği koordinasyonunda düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’nda vatandaşlar, bir kez daha millet ira..
Gündem

HKÜ’de 15 Temmuz Anma Programı Gerçekleştirildi

15 Temmuz 2023
HKÜ’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Gerçekleştirildi15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde gerçekleştirilen anma programı, Saygı Duruşu yapılması ve İ..
Gündem

Başkan Kılıç:“Fetö ve işbirlikçileri türk milletinin tokadını yemişdir”

15 Temmuz 2023
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.15 Temmuz 2016 gününün Türkiye Cumhuriyeti tarihe altın harflerle yazılan bir destan olduğunun altı..
Gündem

Başkan Şahin: Vatan da milletin irade de milletin

15 Temmuz 2023
ŞAHİN: MİLLET İRADESİ ÜSTÜNDE İRADE KURMAYA ÇALIŞANLAR DAİMA HEZİMETE UĞRAYACAKTIRGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Başkan Şahin mesa..
Gündem

15 Temmuz 2023
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanları “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nün yıl dönümü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur yayımladıklar..
Gündem

BAKBAK: MİLLETİN GÜCÜNÜN ÜSTÜNDE HİÇBİR GÜÇ OLAMAZ

14 Temmuz 2023
15 Temmuz 2016; milli iradeyi yok sayarak, demokrasimizi gölgelemek isteyen hainlere karşı bir milletin canını ortaya koyduğu tarihi direnişin üzerinden tam 7 yıl geçti. 15 Temmuz, 7 yıldır Türk milleti için Demokrasi ve Milli Birlik Gü..
Gündem

Gül:15 Temmuz, milletimizin yazdığı bir kahramanlık destanıdır.”

14 Temmuz 2023
AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla açıklama yaptı.“15 Temmuz, milletimizin yazdığı bir kahramanlık destanıdır.” diyen Gül, “Bu destanı yazan şehitler..
Gündem

ÜNVERDİ: “TARİHİ ŞANLA DOLU KAHRAMAN MİLLETİMİZİN KARŞISINDA KİMSE DURAMAZ”

14 Temmuz 2023
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ -GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ: -“TARİHİ ŞANLA DOLU KAHRAMAN MİLLETİMİZİN KARŞISINDA KİMSE DURAMAZ”Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 15 Temmuz Şehit..
Gündem

Vali Çeber:’Türkiye’nin geçilmez’ olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir

14 Temmuz 2023
Gaziantep Valisi Kemal Çeber’in 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü Mesajı15 Temmuz; milletin, milli iradenin, demokrasiye gönül verenlerin zaferidir. 15 Temmuz; hakkın batıla, adaletin zulme galip gelmesinin adıdır. Genci, ..
Gündem

Dağlı:”15 Temmuz Türk Milletinin Demokrasiye Bağlılığını, Beraberliğini Dünyaya Gösteren Tarihtir”

14 Temmuz 2023
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. GÜNER DAĞLI: “15 TEMMUZ, TÜRK MİLLETİNİN DEMOKRASİYE BAĞLILIĞINI, BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ, TÜM DÜNYAYA BİR KEZ DAHA GÖSTERDİĞİ TARİHTİR”SANKO Üniversitesi R..
Yerel Yönetimler

MANGALA TURNUVASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

10 Temmuz 2023
GELENEKSEL SPOR ORGANİZASYONLARININ 41.’Sİ TAMAMLANDIŞehitkamil Belediye Başkanlığı’nca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çer..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Zafer Bayramı Mesajı

30 Ağustos 2022
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyetin 100'ncü yılı için "İnşallah büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasını müjdelediğimiz y..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Yürüyüşü

18 Temmuz 2022
Şahinbey Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla kortej yürüyüşü düzenledi.Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü ‘ne Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu..
Yerel Yönetimler

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...