• Anasayfa /
  • /
  • Empera Halı Gaziantep Basketbol’un Anadolu Efes’e gücü yetmedi: 96-73

Empera Halı Gaziantep Basketbol’un Anadolu Efes’e gücü yetmedi: 96-73

Empera Halı Gaziantep Basketbol’un Anadolu Efes’e gücü yetmedi: 96-73
14 Mayıs 2021 19:45 Kaynak : HABER MERKEZİ

ING Basketbol Ligi Play Off ilk maçında Anadolu Efes’e konuk olan Empera Halı Gaziantep Basketbol, sahadan 96-73 yenik ayrıldı. Karşılaşmanın ilk yarısı da 45-30 Anadolu Efes üstünlüğü ile sona erdi.

Empera Halı Gaziantep Basketbol’un Anadolu Efes’e gücü yetmedi: 96-73

İNG Basketbol Liginde ilk 8’e girerek Play Off’a kalma başarısı gösteren Empera Hal Gaziantep Basketbol, Anadolu Efes’le eşleşmişti. Play Off serisinin ilk maçında Anadolu Efes’e konuk olan Gaziantep Basketbol’un gücü rakibine yetmedi ve  96-73 mağlup oldu.

Gaziantep Basketbol’da Mouhammadou Jaiteh 26 sayı, 7 ribaunt ve 3 asist ile ayakta kalan isim oldu. Rashard Kelly 11 sayı 8 ribaunt ve 3 asistle öne çıktı. Takımda Metehan Akyel dışında tüm oyunculara baş antrenör Markoviç şans tanıdı. Karşılaşma boyunca üç sayılık atışlarda çok kötü bir performans sergileyen kırmızı siyahlılar, farkın açılmasına engel olamadı. Kırmızı siyahlılarda dış oyuncuların etkili olamaması nedeniyle fark da kaçınılmaz oldu. Özellikle İsmail ve Can Uğur Öğüt çok kötü dış şut yüzdesi ile oynadı. Zorlu maçta Anadolu Efes’e gücü yetmedi.

İkinci karşılaşma Pazar Günü saat 18:00’de Gaziantep Karataş Spor Salonu’nda saat 18:00’de oynanacak. Empera Halı Gaziantep Basketbol bu karşılaşmayı da kaybederse elenecek. Kazanması halinde ise üçüncü karşılaşma oynanacak. Gaziantep Basketbol’da tek hedef galibiyet alarak şansını üçüncü maça taşıyabilmek. Empera Halı Gaziantep Basketbol karşılaşma sona erdikten sonra hemen Gaziantep’e dönerek hazırlıklarına başlayacak. ;Pazar günü saat 18:00’de Karataş Spor Salonu’nda Play Off ikinci karşılaşması oynanacak.

 

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...