ADAM Voleybol’dan 4 transfer

ADAM Voleybol’dan 4 transfer
02 Şubat 2021 20:42 Kaynak : HABER MERKEZİ

ADAM Voleybol, 4 transfer daha yaptı. TVF Kadınlar Voleybol 1. Lig’de Gaziantep’i temsil eden Adam Voleybol, devre arası transferinde 4 ismi renklerine katarken, iki oyuncusuyla da yollarını ayırdı.

Ligde aldığı başarı sonuçlarla adını duyuran sarı lacivertli takımda transfer sezonu hareketli geçti. Öncelikle kadroda düşünülmeyen Aleksandra Bytsenko ve Çisil Oygüç ile yollarını ayıran Gaziantep Voleybol takımı, orta oyuncu Ecenur Aksoy, pasör Kübra Kegan Susam, libero Irmak Gürsoy ve Sırp oyuncu smaçör Jovana Vesovic ile anlaşmaya vardı.

“KALİTELİ BİR KADROYA SAHİBİZ”

Sezonun ilk yarısını ilk 4’de tamamladıklarını hatırlatan Adam Voleybol Kulüp Başkanı Hatice Bilginsoy, daha güçlü bir kadro ile yollarına devam edeceklerini söyledi. İki oyuncuyla yollarını ayırdıklarını dile getiren Bilginsoy, “Sezonun ikinci yarısının daha zorlu geçeceğinin bilincindeyiz. Hocamızın da görüşlerini alaraktan kadromuza takviyeler gerçekleştirdik. Yeni katılan arkadaşlarımızın takıma kısa sürede uyum sağlayıp, katkı sağlayacaklarından şüphemiz yok. İnşallah çok güzel bir ikinci yarıyı yaşayacağız ve sezon sonunda hak ettiğimiz noktada ligi tamamlayacağız” dedi. 

Gaziantep’i bayan voleybolunda en güzel şekilde duyuran ve aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken ADAM Voleybol yaptığı transferlerle daha iddialı bir takım haline geldi.

ADAM Voleybol’dan Gaziantepli voleybol severler de büyük beklenti  içerisine girdi. Gaziantep’in mutlaka Sultanlar Ligi’nde temsil edilmesi gerektiğini belirten voleybolseverler, önce play off sonra da Sultanlar Ligi bekliyor.

Adam Voleybol da aldığı başarılı sonuçlar ve yaptığı transferlerle taraftarlar ve Gaziantepli voleybolseverleri umutlandırdı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...