Acı haber: Bir askerimiz şehit

Acı haber: Bir askerimiz şehit
14 Mayıs 2021 23:05 Kaynak : HABER MERKEZİ

Acı haber: Bir askerimiz şehit

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde Arama/Tarama faaliyeti icra edilmesi sırasında bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda bir askerimizin şehit olduğunu duyurdu. Ayrıca kahraman askerimizi şehit eden 2 teröristin de etkisiz hale getirildiği öğrenildi. Pençe-Şimşek operasyonları hız kesmeden devam ederken, Milli Savunma Bakanlığı’ndan acı haber geldi. Bakanlık yaptığı açıklamada, “Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde 14 Mayıs 2021 tarihinde Arama/Tarama faaliyeti icra eden bir unsurumuza bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur” ifadelerine yer verdi.

MSB ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, askerimizi şehit eden 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklayarak, “Bütün terör inleri yerle bir edilecek, tek bir şehidimizin bile kanı yerde kalmayacak. Metina’da kahraman silah arkadaşımız İs. Uzm. Onb. Yasin Özdamar’ı şehit eden 2 terörist, bölgeden kaçamadan Hava Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi” dedi.

Kuzey Irak’ta Pençe Yıldırım Harekatı’nda operasyon esnasında teröristlerle girilen çatışmada İstihkam Uzman Onbaşı Yasin Özdamar şehit düştü.

Şehit Özdamar’ın acı haberi Isparta’nın Gelendost ilçesine bağlı Çaltı köyündeki ailesine Vali Ömer Seymenoğlu tarafından verildi.

Vali Seymenoğlu, Gelendost Kaymakamı Onur Alimoğlu, Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin ve askeri yetkililerle birlikte şehidin annesi Keziban ve babası Sadettin Özdamar’a taziye dileklerini iletti. Şehidin evinin bulunduğu sokağa ve evine Türk bayrakları asıldı. Şehit Yasin Özdamar’ın bekar ve bir kardeşinin olduğu öğrenildi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...