34 ayrı suçtan aranan zanlı yakalandı

34 ayrı suçtan aranan zanlı yakalandı
16 Şubat 2021 21:07 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep’te 34 ayrı suçtan aranan zanlı emniyet güçlerinin başarılı çalışması sonucu yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Ekiplerimizce yapılan çalışmalarda 34 ayrı suçtan aranan şahıs yakalandı. Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce Yazıcık Mahallesinde yapılan çalışmalarda, yakalanan K.D isimli şahsın adli makamlarca 34 ayrı suçtan arandığı tespit edilerek hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Ayrıca Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Çarşı ve Mahalle Bekçilerimizce Nuripazarbaşı Mahallesinde yapılan çalışmalarda, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan 10 Yıl hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalanarak hakkında yasal işlem başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

Emniyet, yağma olayına karışan bir kişiyi de yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğünce Belkıs, Kahvelipınar ve Yeşilevler mahallelerinde farklı tarihlerde av tüfeği göstermek ve ateş etmek suretiyle 3 farklı müştekinin yağma edilmesi olaylarının şüphelisi şahıs tespit edilerek yakalandı, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı. Emniyet Müdürlüğü yapılan operasyonlarla ilgili olarak, “Asayiş Şube Müdürlüğümüzce Şahinbey ve Şehitkamil İlçelerinde 09-15 Şubat 2021 tarihleri arasında meydana gelen 2 kapkaç, 1Yankesicilik ve 1 Dolandırıcılık olaylarını gerçekleştiren 5 şüpheli şahıs tespit edilerek yakalanmış, şüpheliler çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanmıştır. Şehitkamil İlçe Emniyet ekiplerimizce, Hacıbaba ve Hasırcıoğlu Mahallelerinde uyuşturucu tacirlerine yönelik 2 adrese eş zamanlı yapılan operasyonda; 500 gr Esrar, 200 gr Bonzai, 10 gr Metamfetamin, 2hassas terazi ile 1 tabanca ele geçirilerek 4 şüpheli hakkında işlem başlatılmıştır” ifadelerine yer verdi.

Uyuşturucu operasyonları ile ilgili de bilgiler veren emniyet, “ilimiz genelinde Uyuşturucu ile mücadele kapsamında 53 şüpheli şahsa uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak ve ticaretinden işlem yapılmış, 4 şahıs tutuklanmış,3 şahıs adli kontrol almıştır. Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda ise 159 şahıs yakalanmıştır” açıklamalarına yer verdi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...