Tehditle gasp yapan kişi yakalandı

Tehditle gasp yapan kişi yakalandı
19 Nisan 2021 23:56 Kaynak : HABER MERKEZİ

Tehditle gasp yapan kişi yakalandı

Gaziantep’te tehditle bir vatandaşın parasını ve iş makinelerini gasp eden kişi yakalandı. Emniyet   güçlerinin titiz çalışmaları sonucu zanlı yakalandı.

Gaziantep İl Em niyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce, Merveşehir Mahallesinde bir vatandaşımızı tehdit ederek zorla parasını ve iş makinelerini gasp eden şüpheli şahıs yapılan çalışmalar sonucu yakalanmış, adli mercilere sevk edilen şüpheli tutuklanmıştır” denildi.

Şehitkamil ekipleri de bir evden televizyon çalan şüpheliyi yakalandı. Yapılan açıklamada, “Şehitkamil ekiplerimizce, Beykent Mahallesinde bir ikamette meydana gelen televizyon hırsızlığı olayını gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli çalmış olduğu televizyonla birlikte yakalanmış, televizyon sahibine teslim edilerek şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır” ifadelerine yer verdi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla ilgili olarak şu bilgilere yer verdi:

“Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce Uyuşturucu ile Mücadele kapsamında Umut Mahallesinde yapılan çalışmalarda,  150 gr esrar maddesi ile 1 ruhsatsız tabanca ele geçirilerek, 1 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Karkamış İlçe Emniyet Amirliği ekiplerimizce yapılan çalışmalarda gümrük kaçağı malzeme bulunan araç tespit edilerek yakalanmış, araç içerisinde yapılan aramada çok sayıda gümrük kaçağı halı dokuma makinası parçaları ele geçirilerek yasal işlem başlatılmıştır. KOM Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 19 Nisan tarihinde Şahinbey İlçesinde bir işyerinde ve bir ikamette yapılan aramada; 1280 paket gümrük kaçağı sigara 56 kilogram nargile tütünü ele geçirilerek, yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır.”

Bir Yorum Bırakın

Benzer Haberler

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...