Şehitlerimizin naaşları dualarla karşılandı

Şehitlerimizin naaşları dualarla karşılandı
15 Şubat 2021 09:29 Kaynak : HABER MERKEZİ

Şehitlerimizin naaşları dualarla karşılandı

PKK terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit edilen Müslüm Altıntaş ve Adil Kabaklı Gaziantep’e getirildi.

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Şehitlerimiz Müslüm Altıntaş ve Adil Kabaklı’nın naaşları, Gaziantep Havalimanında dualarla karşılandı. Şehitlerimiz, 16 Şubat Salı Günü ikindi namazına müteakip vatan toprağına emanet edilecektir” bilgisi verildi.

Gaziantep Valisi Davut Gül, “Şehitlerimizin Müslüm ALTINTAŞ ve Adil KABAKLI’nın ailelerinin isteği üzerine yurt dışındaki yakın akrabalarının katılımı için cenaze töreni salı günü ikindi namazı sonrasına ertelenmiştir… Allah rahmet eylesin. Makamları âli olsun. Rabbim ailelerine ve milletimize sabır versin” açıklaması yaptı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da sosyal medya hesabı üzerinden “Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü.  Şehitlerimizin  16 Şubat Salı Günü ikindi namazına müteakip vatan toprağına emanet edilecektir. Başımız sağ olsun” paylaşımı yaptı.

Ak Parti Gaziantep milletvekili Nejat Koçer, “Masum 13 vatandaşımızı şehit eden hain kalleş ve alçak terör örgütü PKK ile onların içerideki ve dışarıdaki tüm işbirlikçilerini şiddetle lanetliyorum. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Ak Parti Gaziantep milletvekili Ahmet Uzer, “13 şehidimizin arasında olan kahraman askerlerimizden Müslüm Altındaş ve Adil Kabaklı’ya Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Mekanları cennet olsun” paylaşımında bulundu.

TBMM İdare Amiri ve Gaziantep milletvekili Ali Şahin ise “Şehit edilen 13 Kardeşimize Rabbimden rahmet ve mağfiret, Kederli ailelerine sabr-ı cemil diliyorum. Bu aziz vatan için şehadetleri, ülkemizin ve milletimizin bu habis kanser hücrelerinden kurtuluşu için vesile olacaktır” paylaşımı yaptı.

Ak Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan da “Kutsalımız Bayrağımız, var onda Kan, Vatan, İman, Millet var Şeref, Namus var. Canını feda edecek binler var!. Cennet Vatanın yüreği güzel insanları, yiğitleri Vatan size minnettar” ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...