Gaziantep’te iki sahte polis yakalandı

Gaziantep’te iki sahte polis yakalandı
30 Ocak 2021 10:32 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan başarılı çalışmada, kendilerini polis olarak tanıtarak 3 şahsı bıçak çekmek suretiyle gasp eden iki kişi yakalnda” denildi. 

Gaziantep’te kendilerini polis olarak tanıtıp 3 vatandaşı bıçakla tehdit ederek gasp eden 2 sahte polis yakalandı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan başarılı çalışmada, kendilerini polis olarak tanıtarak 3 şahsı bıçak çekmek suretiyle gasp eden Y.E.A ve C.A. isimli 2 şüpheli yakalanmış olup, şüphelilerin kullandığı araçta yapılan incelemede başka bir adreste gerçekleşen hırsızlık olayının çalıntı malzemeleri ile 1 tabanca ele geçirilmiştir. Y.E.A ve C.A. isimli 2 şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Emniyet güçleri hırsızlık operasyonlarına da tam gaz devam ediyor. Düzenlenen opersyonlarda çok sayıda şüpheli yakalandı. Emniyet hırsızlık operasyonları ile ilgili olarak, “Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce 11 Ocak 2021 günü Eyüp Sultan Mahallesinde meydana gelen otodan hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda çok sayıda suç kaydı bulunan A.K. ve C.O. isimli 2 şüpheli şahıs yakalanarak çalıntı ses sistemi ele geçirilmiş olup adli makamlara sevk edilen şüphelilerden A.K isimli şüpheli tutuklanmıştır. Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından İlimiz 8 Şubat Mahallesinde bir marangoz atölyesinden kaynak makinesi, spiral, matkap, ses sistemi, kablo ve muhtelif malzemeler çalan 2 şüpheli şahıs görevlilerimiz tarafından yapılan başarılı çalışmalar sonucu yakalanarak çalıntı malzemeler sahibine teslim edilmiş, şüpheliler hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır”açıklaması yaptı.

Sokaklarda çalıştırılan ve dilendirilen çocuklarla mücadele kapsamında çalışmalarını sürdüren Gaziantep emniyeti, “Çocuk Şube Müdürlüğümüzce, Dilencilikle Mücadele Eylem Planı çerçevesinde yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu cadde ve kavşaklarda yapılan denetimlerde, dilenip/çalıştığı tespit edilen 5 çocuğun ailesine gerekli yasal işlemler yapılmıştır” bilgilerini verdi.

Bir Yorum Bırakın

Benzer Haberler

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...