yeşil etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Altunkaya, iş dünyasını yeşil dönüşüme hazırlayacak

9 Temmuz 2024
Global bir eğitim markası olan TÜV Austria Türk Akademi ve Gaziantep’te bölgenin en güçlü şirketlerinden Altunkaya Şirketler Grubu “Eğitim İş Ortaklığı“ sözleşmesi imzaladı.Altunkaya Şirketler Grubu’nda imzalanan sözleşmeye Altunkaya Ş..
Gündem

Yetkinşekerci ailesinden yeşil Gaziantep’e katkı

30 Aralık 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezinde başlattığı ağaçlandırma çalışmasının 32'nci etabı, hayırsever Yetkinşekerci ailesi iş birliğinde Şirinevler Mahallesi'nde yapıldı. Gaziantep Valiliği tarafından başlatılan "Yeşil Antep" P..
Yerel Yönetimler

Yeşil- Siyahlı Ekip Galibiyetle Başladı

17 Ekim 2022
2022 - 2023 Sezonunda Gaziantep Süper Amatör Ligde mücadelesini sürdürecek olan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, yeşil sahada ilk haftayı 3 puanla tamamladı. Altyapıdan yetişen sporcularla kadrosunu kuran yeşil - siyahlı kulüp, zirve hedefi..
Yerel Yönetimler

Yeşil bir Gaziantep için

22 Mart 2022
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında daha yeşil bir Gaziantep ve Şahinbey için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.Daha yeşil bir Gazian..
Ekonomi

Gaziantepli sanayiciler yeşil dönüşüme de öncülük edecek

18 Mart 2022
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, ICCI – Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı’nda düzenlenen “Türk Sanayisinde Verimli Büyüme" etkinliğine konuşmacı olarak katıldı.İstanbul’da düzenlenen, Türkiye’nin ve ya..
Eğitim

HKÜ En Yeşil Kampüsü Olan Dünya Üniversiteleri arasına girdi

23 Aralık 2021
Binalarının çatıları bu yıl yerli güneş panelleri ile donatılarak, yeşil kampüsündeki kurulu gücü 2,3 MegaWatt’a çıkarılan ve böylelikle enerji ihtiyacının büyük bir bölümünü kendi kendine karşılayabilir duruma gelen Hasan Kalyoncu Üniversi..
Çevre

Gaziantep yeşil bir kent oluyor

1 Aralık 2021
Büyükşehir Belediyesi'nin "Yeşil Şehirler Huzurlu Nesiller" sloganı ile başlattığı Yeşil Antep Projesi için 20'nci durak Fıstıklık Mahallesi oldu.Yeşil Şehir Gaziantep'in havasını, suyunu, toprağını koruyarak gelecek nesillere daha yaşa..
Çevre

Şahinbey’de 12 milyon metre kare alan yeşile büründü 

30 Kasım 2021
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu göreve geldiği günden bu yana Şahinbey İlçesi’nde yaptığı park ve ağaç dikimi çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştirdi.2009 yılında göreve geldiğinde her mahalleye park ve sosyal tesisi yap..
Yerel Yönetimler

Gaziantep Londra’da yeşil şehir ilan edildi

4 Kasım 2021
Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı Glasgow’da sürerken Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Gaziantep'i Yeşil Şehir İlan Etti.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) şehrin yeşile geçişte kapsamlı bir yatırım programına da..
Çevre

GAÜN Çocuk Hastanesi’nin çevresi yeşilleniyor

16 Ekim 2021
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Çocuk Hastanesi çevresine, Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Balat’ın katılımıyla peyzaj çalışmaları kapsamında ağaç dikimi yapıldı.Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın ağaç dikme e..
Çevre

Şahinbey Belediyesi’nden yeşil vatan için 27 bin ağaç desteği

30 Temmuz 2021
Şahinbey Belediyesi’nden yeşil vatan için 27 bin ağaç desteğiGünlerdir ülkemizi yasa boğan orman yangınlarına karşı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kayıtsız kalmayarak 27.000 ağaç bağışladı.Şahinbey Belediyesi Türkiye’ni..
Yerel Yönetimler

Şahinbey yeşile bürünüyor

25 Mart 2021
Şahinbey Belediyesi, Orman Haftası nedeniyle Akbulut Mahallesi’ne çam fidanı dikimi gerçekleştirdi.Daha yeşil bir Gaziantep ve Şahinbey için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam eden Şahinbey Belediyesi, Akbulut Mahallesi’ne çam fid..
Yerel Yönetimler

Her şey daha yeşil bir Gaziantep için

1 Mart 2021
Her şey daha yeşil bir Gaziantep için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından “Yeşil Şehirler Huzurlu Nesiller” sloganıyla başlatılan YeşilAntep Projesi’nin 8’inci etabı Gaziantep Ticaret Borsası işbirliğinde Aydınlar Mahall..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...