Uluslararası etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

2. Uluslararası Aile Sempozyumu Gaziantep’te Başladı

11 Mayıs 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep Aile Akademisi ev sahipliği ve iş birliğinde, bu yıl 2’ncisinin düzenlendiği Uluslararası Aile Sempozyumu yapılan açılış etkinliğiyle başladı.Aile değerlerini koruma ve geliştirme, aile bir..
Eğitim

GAÜN’de Uluslararası iletişim bilgi ve toplum sempozyumu

9 Mayıs 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İletişim Fakültesi, İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü (İKSAD) ortaklığında ve Ukrayna Lesya Ukrainka Volyn National Üniversitesi, Slovakya Ss. Cyril and Methodius in Trnava Üniversitesi katkıla..
Ekonomi

Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşları GTO’da Buluştu

24 Ocak 2024
Gaziantep Ticaret Odası (GTO), her yıl gerçekleştirerek geleneksel hale getirdiği ve uluslararası sivil toplum kuruluşlarıyla bölge önceliklerini masaya yatırdığı donör toplantısını “Ortak Hedeflere Ulaşmak İçin Uluslararası İş Birliği” slo..
Ekonomi

Dubai’de Altunkaya Rüzgarı

7 Kasım 2023
Dubai’de kapılarını açan Uluslararası Dubai Gulfood Manufacturing 2023 Gıda Fuarına katılan Altunkaya Grup standı ziyaretçi akınına uğradı. Özellikle Afrika, Uzakdoğu ve Ortadoğu ülkelerinden gelen katılımcıların ziyaret ettiği Altunkaya Gr..
Ekonomi

İhracatçılar Dönüş Yolunda Sorun Yaşadı

20 Ekim 2022
SIAL Paris 2022 fuarına katılan Gaziantepli ihracatçılar dönüş yolunda THY uçağında büyük  sorunlar yaşadı. Paris’ten rötarlı kalkan uçak İstanbul  Havalimanına indiğinde ihracatçılar ikinci şoku yaşayarak TK2220 sefer sayılı uçakta pilot ş..
Yerel Yönetimler

Uluslararası 4. Gastroantep Festivali Başlıyor

15 Eylül 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin, Gaziantep Valiliği koordinasyonunda ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) iş birliğinde bu yıl 4’üncüsünü düzenleyeceği Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep) için geri sayım ..
Eğitim

Üniversitelerde Kalite Yönetim Süreçleri

25 Mayıs 2022
Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar ile YÖKAK Akademik Uzmanı Doç. Dr. Salih Bardakcı’nın konuşmacı olarak katıldığı, “Üniversitelerde Kalite Yönetim Süreçleri” pane..
Eğitim

HKÜ’da Uluslararası Küresel Güvenlik Konferansı Gerçekleştirildi

29 Nisan 2022
Uluslararası Küresel Güvenlik Konferansı GerçekleştirildiHasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araşt..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...