servis etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

ASKO’DAN STRATEJİK YATIRIM

8 Eylül 2023
ASKO, ABD’li platform üreticisi Hy-Brid Lifts’in çoğunluk hisselerini satın aldı.İSTANBUL – Kökenlerini Konukoğlu ailesinin yüzlerce yıllık ticaret ve sanayi kültüründen alan ASKO Holding, personel yükseltici platform ve ekipmanları ..
Gündem

Göçer: Hastanelerdeki yoğunluk mağduriyetlere neden oluyor

14 Temmuz 2023
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer: Hastanelerdeki yoğunluk mağduriyetlere neden oluyorHÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gördüğü gerekçesiyle Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastan..
Sağlık

Cuma Kerkez yoğun bakımdan çıktı

22 Haziran 2023
Gaziantep Üniversitesi Sağlık-Sen Şube başkanı Cuma Kerkez yoğun bakımdan servise çıktı. Gaziantep Üniversitesi Sağlık-Sen Şube Başkanı Cuma Kerkez üç gün önce kalp krizi geçirmişti. Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama..
Sağlık

Onkoloji Hastaları Doktorları İle Magnolia Tatlısı Atölye Çalışması Yaptı

31 Ağustos 2022
Medical Point Gaziantep Hastanesi Onkoloji Servisi, bölgede uyguladığı öne çıkan tedaviler ve misafir memnuniyetine yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle dikkat çekiyor.Onkoloji hastalarının moral ve motivasyonunun artırılması amacıyla..
Yerel Yönetimler

Fatma Şahin’den çok önemli uyarı: Şikayet edin

25 Eylül 2021
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, son günlerde büyük sorunlar yaşanan servis ücretleri ile ilgili ne konuştu. Şahin, servis ücretlerinin belirlendiğini belirterek, farklı ücret isteyenleri şikayet edin çağrısı yaptı.Gaziantep Büy..
Gündem

Şahsuvaroğlu Otomotiv yeni servis noktasını Gaziantep’te hizmete açtı

11 Nisan 2021
Şahsuvaroğlu Otomotiv yeni servis noktasını Gaziantep’te hizmete açtı1966 yılından bu yana dünya devlerinin Türkiye temsilciliğini üstlenerek tek başına marka olmayı başaran Şahsuvaroğlu Otomotiv, satış performansının yanı sıra servis n..
Gündem

Gaziantep Toyota Plaza Muhittinoğlu’dan Servis Kampanyası

16 Şubat 2021
Gaziantep Toyota Plaza Muhittinoğlu’dan Servis Kampanyası Gaziantep’de hizmet veren Toyota Plaza Muhittinoğlu, otomobilleriyle “ilkbaharı hazırlıklı ve bakımlı” karşılamaları için kullanıcılarını avantajlarla dolu gele..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...