SANKO etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

TEKNOFEST Akdeniz’de En Çevreci Projeler Ödüllendirildi

11 Eylül 2024
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünde gerçekleştirilen ‘Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması’nda dereceye giren takımlar ödüllendirildi.Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST A..
Eğitim

ÇİMKO’dan Deprem Çocuklarına Eğitim Desteği

14 Ağustos 2024
ÇİMKO’nun destekçilerinden biri olduğu SosyalBen Vakfı tarafından Hatay ve Adıyaman’da açılan Beceri Geliştirme Merkezleri’nde, depremden etkilenen çocukların travmayı atlatması ve fiziksel ve sosyal beceri kaybını önlemek için eğitim ve at..
Kültür Sanat

Atalay, SANKO Sanat Galerisi’nde Sergi Açacak

8 Temmuz 2024
Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevat Atalay, tuval üzerine akrilik teknikle yaptığı eserlerinden oluşan “Soyutlama ve Soyut Figüratif” temalı resim sergisini, 5 Temmuz 2024’te SANKO Sanat Galerisi’n..
Sağlık

Başhemşire Özyılmaz Hemşirelik Haftasını Kutladı

13 Mayıs 2024
SANKO Üniversitesi Hastanesi Başhemşiresi Ceylan Özyılmaz, “Mesleğimizin temel değerleri ışığında özveri ve insan sevgisiyle çalışan hemşirelerimizin Hemşirelik Haftası kutlu olsun” dedi.12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası nedeniyle mesaj..
Ekonomi

Üreten Yöre, Üreten Türkiye Buluşmaları

26 Ocak 2024
Deprem bölgesindeki yerel üreticiyi potansiyel alıcılarla buluşturarak üretimi geliştirme ve bölge ekonomisine katkı sağlamayı amaçlayan “Güvenilir Ürün Platformu“ Üreten Yöre, Üreten Türkiye” temalı buluşmalarını sürdürüyor.Depr..
Kültür Sanat

“Kervansarayların İzinde” Resim Sergisi SANKO’da Devam Ediyor

24 Ocak 2024
Ressam Pınar Kanber’in 12 Ocak 2024’te SANKO Sanat Galerisi’nde açtığı “Kervansarayların İzinde” temalı resim sergisi devam ediyor.Pınar Kanber’in tuval üzerine akrilik boya tekniğiyle yaptığı resimlerinden oluşan “Kervansarayların İzin..
Gündem

“Doğanın Nefesi” SANKO Sanat Galeri’sinde

2 Ocak 2024
Ressam Pınar Kuseyri, tuval üzerine karışık tekniklerle yaptığı eserlerinden oluşan “Doğanın Nefesi” temalı sergisini SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverler ile buluşturdu.Ressam Kuseyri, sergi açılışında yaptığı konuşmada, sanatın birl..
Kültür Sanat

Ressam Karakoç SANKO Sanat Galerisi’nde Sergi Açacak

15 Kasım 2023
Ressam Emine Kasap Karakoç, akrilik ve yağlı boya tekniğiyle yaptığı eserlerinden oluşan “Döngü” temalı resim sergisini, 17 Kasım Cuma günü SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturacak.Düşüncelerini en saf ve korumasız şekilde ..
Kültür Sanat

SANKO’DA, ANNELER VE ÇOCUKLAR TEMALI RESİM SERGİSİ AÇILDI

8 Temmuz 2023
AZERBAYCANLI RESSAM DR. ÖĞR. ÜYESİ MUHAMMET ALİYEV: “HAKKI ÖDENMEZ ANNELERİMİZE KARŞILIKSIZ SEVGİ VE SAYGIMIZLA HAYIRLI EVLAT OLMALIYIZ”Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğr. Üyesi Muhammet Aliyev, “Anneler ..
Gündem

Ressam Muhammed Aliyev SANKO Sanat Galerisinde Sergi Açacak

5 Temmuz 2023
Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğr. Üyesi Muhammet Aliyev, SANKO Sanat Galerisi’nde 7 Temmuz Cuma günü “Anneler ve Çocuklar” temalı resim sergisini açacak.Azerbaycanlı ressam Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Aliye..
Eğitim

Rektör Güner Dağlı: Yaşamak istediğiniz hayata odaklanın

15 Haziran 2023
YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI MESAJI SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. GÜNER DAĞLI “EĞİTİM HAYATINIZ BOYUNCA EDİNDİĞİNİZ BİLGİ VE BİRİKİMLERİ, HEYECANA VE STRESE KAPILMADAN SINAVA YANSITIN, YAPMAK İSTEDİĞİNİZ MESLEĞE VE YAŞAMAK İSTEDİ..
Eğitim

Sanko Okulları TÜBİTAK Bölge Finallerinde

30 Mart 2023
SANKO Okulları öğrencilerinin fizik, kimya, biyoloji, psikoloji ve teknolojik tasarım alanında hazırladığı yedi proje, “54. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması”nda il elemelerini geçerek bölge finallerinde yarışmaya hak k..
Sağlık

Karlı havalarda yürürken dikkat!

4 Şubat 2023
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cenk Cankuş, özellikle karlı ve buzlu zeminlerde yanlış hareket veya dalgınlık sonucu düşmeye bağlı el ve ayak bileği kırıklarının arttığını söy..
Ekonomi

Konukoğlu Yeni Yüz Yılın Sanayisi paneline katıldı

2 Şubat 2023
SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Türkiye’nin önünün açık olduğunu belirterek, “Türkiye’ye her zaman olduğu gibi güveniyoruz. Yatırımlarımızı aksatmıyoruz. Türkiye’nin sıçrama yapması gereken dönemdeyiz” dedi. Konukoğlu, ..
Sağlık

Kış mevsiminde cilt sağlığına dikkat

30 Ocak 2023
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Fatma Elif Yıldırım, kuru ve soğuk hava, çevre kirliliği, yoğun çalışma temposu, gibi etkenlerin kış aylarında da cilt sağlığına gösterilen özenini..
Sağlık

Gebelikte şeker tarama testi uyarısı

26 Ocak 2023
SANKO Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümünden Prof. Dr. Ali İrfan Güzel, sosyal medyadaki yanlış bilgilendirmelerden dolayı gebelerin faydalı olan şeker tarama testinden uzaklaştığını söyledi. Prof. Dr. Güzel, ülkemiz..
Kültür Sanat

‘Dinginlik’ sergisi ilgi görüyor

24 Ocak 2023
Ressam Ziver Kaplan’ın akrilik tekniklerle hazırladığı eserlerinden oluşan “Dinginlik” temalı kişisel resim sergisi SANKO Sanat Galerisi’nde devam ediyor. Doğayı ve dinginliği sevdiği için eserlerinde genellikle doğayı konu aldığını belirt..
Gündem

Sani Konukoğlu mezarı başında anıldı

16 Ocak 2023
SANKO Holding Kurucusu ve Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) Kurucu Başkanı Sani Konukoğlu, vefatının 29’uncu yıl dönümünde Gaziantep Asri Mezarlık’taki kabri başında dualarla anıldı. Anma programına SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadi..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...