sanayi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Nizip’te OSB atağı

6 Ağustos 2024
Nizip 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde ön tahsis süreci başladıNizip 2. Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Özyurt, sanayi ve ticaret potansiyeli ile Türkiye ekonomisine önemli katkı sunan Nizip'te 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin ç..
Ekonomi

İSO 500’de Altunkaya’nın Rekor Yükselişi

26 Haziran 2024
Yatırım, üretim, istihdam ve ihracatıyla Gaziantep ve Türkiye'nin gözde şirketlerinden birisi olan Altunkaya Grup bünyesinde faaliyet gösteren Lidersan Sağlık ve Gıda Ürünleri A.Ş. İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye'nin 50..
Eğitim

Rektör Demir:”Biz Büyümeyi Öğrenci Sayısıyla Kıyaslamıyoruz”

23 Ocak 2024
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir, gazetecilerle bir araya gelerek üniversite hakkında bilgiler verdi. Prof. Dr. Şehmus Demir, 100 öğretim üyesi ve 195 personelle 4 bin 700 öğrenciye eğitim verd..
Ekonomi

Bakan Kacır:KOSGEB Eliyle 1 Milyon Liraya Kadar Faizsiz Kredi Verilecek

24 Kasım 2023
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, olumsuz hava koşulları nedeniyle sel ve fırtınadan zarar gören KOBİ’ler için KOSGEB Acil Destek Kredisi’ni devreye aldıklarını duyurdu. Ankara..
Ekonomi

GTO’DA “YEŞİL DÖNÜŞÜM”E DİKKAT ÇEKİLDİ

14 Eylül 2023
Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) destekleriyle kurduğu Yeşil Teknoloji Koordinasyon Merkezi organizasyonunda “Sanayide Kaynak Verimliliği ve Döngüsel Ekonomiye Geçiş Semineri” düzenlendi. GTO’da düz..
Ekonomi

Güneydoğu’nun Lokomotif Sektörü Hububat Oldu

18 Ağustos 2023
Güneydoğu Anadolu bölgesinde yılın ilk 7 ayı sonunda en fazla ihracat gerçekleştirilen sektör hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri oldu. Bölgenin toplam ihracat geliri içindeki payını yüzde 32,5’e yükselten hububatçılar, 2,1 milya..
Ekonomi

Mercimek İhracatı 6 Ay Sonunda 210 Milyon Dolar Oldu

21 Temmuz 2023
TİM Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, yılın ilk 6 ayı sonunda sektörün ihracatı 5,5 milyar dolar olarak gerçekleşti. Hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörünün ihracat mi..
Ekonomi

Halıcıları Carpet & Flooring Expo İstanbul 2023 Heyecanı Sardı

18 Haziran 2023
CFE 2023 Fuarı, halıcılık sektörünü zirveye taşıyacakCarpet & Flooring Expo, 5-8 Aralık 2023 tarihlerinde kapılarını açmaya hazırlanıyorDünyadaki halı ihracatının yaklaşık yüzde 17’sini gerçekleştiren Türk halıcılık sektörü, 5-8 Ara..
Ekonomi

Üniversite-Sanayi Sektör Buluşmaları Devam Ediyor

24 Mayıs 2023
“Sektör Temsilcisi Olarak Birikimlerimizi Aktarmaya Devam Edeceğiz” TİM Başkan Vekili ve TİM Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Fikret Kileci Ü..
Ekonomi

Sanayide Kadın Eli Projesi Lansmanı GSO’da yapıldı

4 Ocak 2023
SANAYİDE KADIN ELİ PROJESİ’NİN LANSMANI GSO’DA YAPILDITürkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu’nun sanayide kadın istihdamını artırmaya yönelik hayata geçirdiği ve Gaziantep’te de çalışmalarına başlanan Sanayi..
Ekonomi

Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB Çalışmaları Yerinde İncelendi 

29 Eylül 2022
OSB YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ ÖZPOLAT:“ŞEHRİMİZE VE SANAYİCİLERİMİZE YAKIŞIR BİR OSB KURUYORUZ” GSO’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN OSB MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI’NDA İMAR KONUSU ELE ..
Ekonomi

GSO’da Oda Organ Seçimleri 15 Ekimde Gerçekleştirilecek

21 Eylül 2022
 GSO’NUN 8. DÖNEM SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI GSO ONURSAL BAŞKANI ABDULKADİR KONUKOĞLU:“PANİKLEMEDEN GEMİMİZİ KARAYA DEĞİL, LİMANA ULAŞTIRACAĞIZ”..
Ekonomi

GAİB’den Tüm Zamanların En Yüksek Temmuz Ayı İhracatı

3 Ağustos 2022
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Temmuz ayı Bölge ihracatına ilişkin rakamları kamuoyuyla paylaştı.Geride bıraktığımız ayda Bölgenin ihracatı, bir önceki yılın Temmuz ayına göre %3,7 oranında artarak 871 milyon 610 bin dol..
Politika

Yılmazkaya: Hükümet ülkedeki sanayi üretimini baltalıyor!

30 Ocak 2022
 “Hükümetin basiretsizliği yüzünden sanayici yüksek enerji faturalarıyla uğraşırken birde enerji kesintileriyle mücadele etmek zorunda” diyen CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, “Son bir yılda sanayide kullanılan..
Politika

İrfan Kaplan’dan ‘doğalgaz kısıtlaması’ çıkışı

26 Ocak 2022
 CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, İran'ın Doğalgazı kesmesi sonucu yaşanacak kesintilerle ilgili sert açıklamalarda bulundu. Bölgede ciddi bir kar yağışının olduğuna dikkat çeken Kaplan, "Doğal afet Gaziantep'i esir aldı. V..
Ekonomi

Gaziantepli sanayicinin doğalgaz zammı tedirginliği

1 Kasım 2021
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, ‘Eylül ve ekim aylarında doğalgaza yapılan yüzde 15'erlik zamların üzerine kasım ayında yapılan yüzde 48'lik zam sanayimize ve üreticilerimize olumsuz yansıyacak’ dedi.Ü..
Ekonomi

Yeni nesil sanayicilere eğitim

25 Ekim 2021
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından kurulan Yeni Nesil Sanayici Platformu’nda "Kurumsallaşmada Yeni Nesil Liderlerin Rolü" konulu ilk eğitim gerçekleştirildi.Eğitim programının açılışına GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO..
Ekonomi

Gaziantep sanayisinde dönüşüm için ilk rapor açıklandı

2 Temmuz 2021
Gaziantep sanayisinde dönüşüm için ilk rapor açıklandıSanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Gaziantep Valiliği’nin koordinasyonunda, STM Savunma Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş., Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...