Medical Park etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Doç. Dr. Hatice Ender Soydinç Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde

26 Mayıs 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi Kadın Sağlığı alanında yaptığı yatırımlarla ve uzman hekimlerden kadrosuyla gücüne güç katmaya devam ediyor. Bu bağlamda Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Hatice Ender..
Sağlık

Vur Hastalığı Hipertansiyona Ve Böbrek Yetmezliğine Neden Olabilir

17 Haziran 2022
Medical Park Gaziantep Hastanesi Çocuk Ürolojisi Op. Dr. Akın Karagözoğlu Vur (Vezikoüreteral reflü) hakkında bilgilendirdi.  İdrar torbasındaki idrarın yukarı böbreğe doğru kaçması anlamına gelen Vur hastalığının ( Vezikoüreteral Reflü)   ..
Sağlık

Medical Park İlk Kök Hücre Naklini Gerçekleştirdi

11 Haziran 2022
Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde bölgedeki özel sağlık kurumları ..
Sağlık

MEDICAL PARK’taki Tedavi, Şampiyonluğu Getirdi

2 Haziran 2022
Omuzundan sakatlanarak Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde tedavi olan Hırvat sporcu Andelo Kvesıc, 57. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonasında 84 kiloda birinci olarak altın madalya kazandı.Gaziantep’te düzenlenen 57. Avrupa Büyükler Ka..
Sağlık

Kontrolsüz Hipertansiyon Erken Ölüme Neden Olabilmektedir

18 Mayıs 2022
Kan basıncı değerlerinin normalin üzerinde olmasına Hipertansiyon denmektedir. İdeal tansiyon değeri ise 12/8 ‘dir. Medical Park Gaziantep Hastanesi Nefroloji Uzm. Dr. Mehmet Bü..
Gündem

Hemşireler, Sağlık Ordusunun Vazgeçilmez Şifalı Elleridir

13 Mayıs 2022
Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, 12 Mayıs-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Hemşireler, sağlık ordusunun vazgeçilmez şifalı elleri " ifadesini ku..
Sağlık

Çalışan Sağlığında Mavi ve Güvenli Hastaneyiz

7 Mayıs 2022
Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatör Hayrullah Kubba İşçi sağlığı ve iş güvenliği haftası sebebiyle bir mesaj yayımladı. Genel Koordinatör Kubba yaptığı açıklamada; ‘’Medical ..
Sağlık

Kolon Kanserinden Kurtulun

28 Mart 2022
Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Ersin Borazan Kolon kanseri farkındalık ayı sebebi ile bilgilendirmelerde bulundu. Kolon kanserinin diğer kanser türleri içerisinde ilk üç sırada ye..
Sağlık

Medikal Park Hastanesine Teşekkür Belgesi

16 Mart 2022
Gaziantep'te Organ nakli sürecinde başarılı çalışmalar yapan Medical Park Hastanesine teşekkür belgesi verildi. Medical Park Gaziantep Hastanesi’ne organ nakli sürecindeki başar..
Eğitim

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE FARKINDALIK EĞİTİMİ: BAĞIMLILIK

3 Mart 2022
Medical Park Gaziantep Hastanesi bölgede yapmış olduğu sağlık yatırımları, okullarda gerçekleştirmiş olduğu farkındalık eğitimleri ve sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıkmaya devam ediyor. ..
Sağlık

Çocuğunuzun İdrar Kaçırmasının Bir Nedeni Var

18 Şubat 2022
Çocuklarda gece veya gündüz yineleyen şekilde idrar kaçırma çocukluk çağı önemli sorunlarından biridir. Bu rahatsızlık tıp dilinde Enürezis olarak bilinmektedir. Enürezis Noktu..
Sağlık

Medical Park Gaziantep’te Glokom etkinliği

19 Mart 2021
Glokom (Göz Tansiyonu) hastalığına dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturmak için gerçekleştirilen etkinlik Medical Park Gaziantep’te lobide gerçekleştirildi.Medical Park Gaziantep’te Glokom etkinliği Geçtiğ..
Sağlık

Medical Park Gaziantep TSE Covıd-19 Güvenli Üretim Belgesi aldı

16 Mart 2021
Medical Park Gaziantep TSE Covıd-19 Güvenli Üretim Belgesi aldıTürkiye’de sağlık alanında bir ilki başaran Medical Park Gaziantep TSE Covıd-19 Güvenli Üretim Belgesi’nin sahibi oldu.Medical Park Gaziantep Hastanesi büyüyen yapısı, d..
Sağlık

Medical Park’tan minik hastalara anlamlı ziyaret

15 Şubat 2021
Medical Park Gaziantep yönetiminden, çocuk hematolojisi servisinde tedavi olan miniklere anlamlı ziyaret.15 Şubat, Uluslararası Çocukluk Kanseri Günü nedeni ile Medical Park Gaziantep Hastanesi yönetimi tarafından minik misafirlerine he..
Sağlık

1 yaşındaki bebek boynundaki dev apseden kurtuldu

14 Şubat 2021
Şanlıurfa'dan Medical Park Gaziantep Hastanesi’ne boyunda şişlik, iştahsızlık, ateş, uykusuzluk ve aşırı ağrı şikayeti ile getirildi. 1 yaşındaki Roza Yazmacı bir çok sağlık kuruluşuna götürülmesine rağmen ağrılarına çözüm bulunamadı. Kan i..
Eğitim

Turizm ve Otelcilik mezunları Medical Park’ta istihdam edilecek

11 Şubat 2021
Turizm ve Otelcilik mezunları Medical Park’ta istihdam edilecekGaziantep Üniversitesi Turizm ve Otelcilik MYO’dan mezun olan öğrenciler Medical Park Gaziantep Hastanesinde de istihdam edilecek.Medical Park Gaziantep Hastanesi yöneti..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...