hastalık etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Kadınlada Polikistik Over Sendromuna Dikkat

10 Nisan 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzm. Dr. Ümit Çınkır, her yüz kadından bin on beşinin karşı karşıya kaldığı Polikistik 0ver Sendromunun (PKOS) kadınların doğurganlık çağında sıkça karşılaştığı bir..
Sağlık

Mevsim Geçişinde Solunum Yolu Enfeksiyonlarına Dikkat 

22 Eylül 2022
SANKO Üniversitesi Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Dilek Sarsu, solunum yolu enfeksiyonlarının sonbaharda en sık görülen enfeksiyonlar olduğunu söyledi.Solunum yolu enfeksiyonlarının üst ve alt solunum yolları olarak iki başlık alt..
Sağlık

Çocuklarda İnmemiş Testis Tedavisi

21 Eylül 2022
SANKO ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK CERRAHİSİ ANA BİLİM DALI BAŞKANI DOÇ. DR. KARAKUŞ: “ZAMANINDA DOĞAN HER YÜZ ÇOCUKTAN BİRİNDE, ERKEN DOĞAN HER YÜZ ÇOCUKTAN İSE 5-6’SINDA İNMEMİŞ TESTİS GÖRÜLÜR”SANKO Üniversitesi T..
Sağlık

Maymun Çiçeği Virüsü Hastalığı İçin Önlemler

13 Haziran 2022
Pandemiden sonra gündemi meşgul eden Monkeypox (Maymun Çiçeği Virüsü Hastalığı), öncelikle Orta ve Batı Afrika'nın tropikal yağmur ormanlarında ortaya çıkan ve zaman zaman diğer bölgelerde de görülebilen viral  zoonotik bir hastalıktır. Mon..
Sağlık

Erken ve doğru teşhis önemli

24 Şubat 2022
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İlker Saygılı, nadir hastalıklar grubu içerisinde yer alan ve literatürlerde tanımlanan yaklaşık sekiz bin hastalık bulunduğunu söyledi.28 Şubat Nadir Has..
Sağlık

Yazın en sık görülen 12 hastalık

4 Ağustos 2021
Pandeminin gölgesinde geçirdiğimiz yaz mevsiminde beslenmeden tatil planlarına dek birçok konuya her zamankinden fazla özen göstermek gerekiyor. Acıbadem Kozyatağı Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Rıfkı Evrenkaya “Yaz mevsi..
Gündem

Bu hastalık trafik kazalarını artırıyor!

2 Temmuz 2021
Bu hastalık trafik kazalarını artırıyor!Uykuda onlarca hatta yüzlerce kez nefesin durması veya azalması ile hayatı tehdit eden bir hastalık olan uyku apnesi, tüm yaş gruplarında görülmekle birlikte erkeklerde 40 yaş sonrası, kadınlarda ..
Sağlık

Çocuklarda bağırsak hastalıkları yaşamı olumsuz etkiliyor

22 Mayıs 2021
Çocuklarda bağırsak hastalıkları yaşamı olumsuz etkiliyor Medical Park Gaziantep Hastanesi Çocuk Gastroenterolojisi, Hepatoloji ve Beslenme Uzmanı Doç. Dr. Yasin Şahin Enflamatuvar bağırsak has..
Sağlık

Kaplan: Covid-19 meslek hastalığı sayılmalı

13 Mart 2021
Kaplan: Covid-19 meslek hastalığı sayılmalıGaziantep Milletvekili İrfan Kaplan 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.Milletvekili Kaplan, sağlık çalışanlarının pandemi süreci ile birlikte daha da zorlaşan çalışma..
Sağlık

Obezite kronik bir hastalık

25 Ocak 2021
Medical Park Gaziantep Hastanesi Uzm. Diyetisyen Özlem Güleçoğlu probiyotiklerin obeziteye etkileri hakkında bilgilendirdi.Obezitenin vücuda besinler ile alınan enerjinin, harcanan enerjiden fazla olmasından kaynaklanan ve vücut yağ küt..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...