girişimci etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

GİRİŞİM-23’e HKÜ DAMGASI!

7 Mayıs 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İnovasyon ve Teknoloji Transfer Ofisi (KALİTTO) Kuluçka Merkezi ile OSB Teknokent’te faaliyet gösteren oyun girişimcileri, çok sayıda sivil toplum kuruluşunun desteğiyle Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresiu..
Eğitim

Gaziantep Üniversitesi STE²AM Eğitiminde Girişimcilik Standartlarını Belirliyor 

4 Ekim 2022
Gaziantep Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Başaran’ın yürütücülüğünü yaptığı 6 farklı ülkeden prestijli üniversitelerin katılımıyla iki yıl boyunca gerçekleştirilecek eğitimlerle ST..
Ekonomi

KOSGEB’in Enerji Verimliliği Destekleri GSO’nda Anlatıldı 

7 Temmuz 2022
Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) gerçekleştirilen “KOSGEB Destekleri” konulu bilgilendirme toplantısında, KOSGEB’in enerji verimliliği destekleri ve firmalar ile girişimcilere yönelik diğer güncel destek/teşvik programları hakkında bilgiler..
Eğitim

Mezun Olmak Yeterli mi

12 Mayıs 2022
Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) tarafından, Gaziantep Üniversitesinde düzenlenen ‘Mezun Olmak Yeterli mi?’ konulu söyleşide P&G Türkiye, Orta Asya ve Kafkaslar Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu öğrencilerle tecrübeler..
Yerel Yönetimler

Kadın girişimcilerden Fatma Şahin’e teşekkür

6 Temmuz 2021
Kadın girişimcilerden Fatma Şahin'e teşekkürGaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentteki kadın hayvan yetiştiricilerine verdiği destekte yeni bir pencere açarak Tarım Kredi Kooperatifleri Gaziantep Bölge Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep’i..
Yerel Yönetimler

Gaziantep’e bir Kadın Girişimci Merkezi daha kazandırıldı

26 Haziran 2021
Gaziantep’e bir Kadın Girişimci Merkezi daha kazandırıldıGaziantep Büyükşehir Belediyesi’yle Gaziantep Sanayi Odası iş birliğinde İpek Yolu Kalkınma Ajansı’nın güdümlü proje onayı ile hayata geçirilen Kadın Girişimci Destek Merkezi’nin ..
Ekonomi

153 girişimciye 200 bin TL destek

25 Haziran 2021
153 girişimciye 200 bin TL destekTÜBİTAK, 153 girişimcinin Teknogirişim Sermayesi Desteği almaya hak kazandığını duyurdu. Desteği almaya hak kazanan girişimciler, 1 Ağustos’a kadar şirketlerini kurarak TÜBİTAK’la sözleşme imzalayacak. P..
Ekonomi

Kadın girişimcilerden Model Fabrika’ya ziyaret

1 Haziran 2021
Kadın girişimcilerden Model Fabrika’ya ziyaretTürkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu heyeti, Gaziantep Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi’ni (Model Fabrika) ziyaret etti.TOBB Gaziantep Kadın ..
Ekonomi

Kadın ve genç girişimcilere destek

28 Nisan 2021
Kadın ve genç girişimcilere destekEge İhracatçı Birlikleri, EMCC (European Mentoring & Coaching Council /Avrupa Yönderlik ve Koçluk Derneği) ve Binyaprak iş birliğiyle ihracata yeni başlayan ve ihracata adım atmak isteyen kadın ve g..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...