Demokrasi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Güler’den Merhum Başbakan Adnan Menderes ve Arkadaşlarını Anma Mesajı

18 Eylül 2024
AK Parti Şehitkamil içe Başkanı İsmail Güler, eski Başbakanlardan Adnan Menderes’in idam edilmesi ile ilgili bir mesaj yayınladı. Güler mesajında, Milli iradeye karşı yapılan 27 Mayıs 1960 darbesiyle büyük bir zulme uğratılan Adnan Mender..
Gündem

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “AZİZ MİLLETİMİZ HAİNLERİN HESAPLARINI BOZDU”

16 Temmuz 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, hain darbe girişiminde aziz milletimizin meydanları doldurarak hainlerin planlarını bozduğunu ifade ettiHain Darbe girişimine karşı verilen destansı mücadelenin 7’nci yılında 15 Temmuz Demo..
Gündem

Gazişehir Demokrasi Meydanında Tek Yürek Oldu

16 Temmuz 2023
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın organizasyonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin, Gaziantep Valiliği koordinasyonunda düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’nda vatandaşlar, bir kez daha millet ira..
Gündem

HKÜ’de 15 Temmuz Anma Programı Gerçekleştirildi

15 Temmuz 2023
HKÜ’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Gerçekleştirildi15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde gerçekleştirilen anma programı, Saygı Duruşu yapılması ve İ..
Gündem

Başkan Şahin: Vatan da milletin irade de milletin

15 Temmuz 2023
ŞAHİN: MİLLET İRADESİ ÜSTÜNDE İRADE KURMAYA ÇALIŞANLAR DAİMA HEZİMETE UĞRAYACAKTIRGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Başkan Şahin mesa..
Gündem

BAKBAK: MİLLETİN GÜCÜNÜN ÜSTÜNDE HİÇBİR GÜÇ OLAMAZ

14 Temmuz 2023
15 Temmuz 2016; milli iradeyi yok sayarak, demokrasimizi gölgelemek isteyen hainlere karşı bir milletin canını ortaya koyduğu tarihi direnişin üzerinden tam 7 yıl geçti. 15 Temmuz, 7 yıldır Türk milleti için Demokrasi ve Milli Birlik Gü..
Gündem

Gül:15 Temmuz, milletimizin yazdığı bir kahramanlık destanıdır.”

14 Temmuz 2023
AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla açıklama yaptı.“15 Temmuz, milletimizin yazdığı bir kahramanlık destanıdır.” diyen Gül, “Bu destanı yazan şehitler..
Gündem

Çetin: “15 Temmuz Demokrasiyi hatırlatan dönüm noktasıdır”

14 Temmuz 2023
AK PARTİ GAZİANTEP İL BAŞKANI MURAT ÇETİN’DEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI15 Temmuz 2016 gecesi hain terör örgütü FETÖ tarafından demokrasimize ve özgürlüğümüze kast edilerek, ülkemiz bir darbe girişimiyle karşı kar..
Gündem

Vali Çeber:’Türkiye’nin geçilmez’ olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir

14 Temmuz 2023
Gaziantep Valisi Kemal Çeber’in 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü Mesajı15 Temmuz; milletin, milli iradenin, demokrasiye gönül verenlerin zaferidir. 15 Temmuz; hakkın batıla, adaletin zulme galip gelmesinin adıdır. Genci, ..
Gündem

OSB Başkanı Cengiz Şimşek’ten 29 Ekim Mesajı:

28 Ekim 2022
"Cumhuriyeti korumak ve yaşatmak hepimizin görevidir"Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.Milletin ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Yürüyüşü

18 Temmuz 2022
Şahinbey Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla kortej yürüyüşü düzenledi.Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü ‘ne Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu..
Gündem

Acar’dan Birlik Beraberlik Çağrısı

14 Temmuz 2022
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Aca..
Gündem

OSB Başkanı Şimşek, “Milletimiz 15 Temmuz’da dünyaya demokrasi dersi verdi”

14 Temmuz 2022
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 15 Temmuz 1916’da hain darbe girişimini başarılı bir şekilde püskürten milletimizin dünyaya demokrasi dersi verdiğini söyledi. ..
Gündem

Adnan Ünverdi:“Ülkemizi Bölmeye, Demokrasimizi Yıkmaya Kimsenin Gücü Yetmez”

14 Temmuz 2022
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Türkiye’yi bölmeye ve demokrasimizi yıkmaya kimse..
Gündem

İmzalar, Demokrasi ve hukuk için atıldı

14 Aralık 2021
Gaziantep Barosu ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti arasında hukuki iş birliği, karşılıklı dayanışma ve toplumsal farkındalığı kapsayan bir protokol imzalandı.Gaziantep’in iki önemli meslek örgütü olan Gaziantep Barosu ile Gaziantep Gaze..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...