burs etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Politika

Milletvekili Meriç’ten Deprem Bölgesi İçin Anlamlı Çağrı

30 Ağustos 2023
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, deprem bölgesinde yaşayan öğrencilerin okul öncesi ihtiyaçlarının yardımlaşma ve dayanışma ile karşılanması için, depremin hissedildiği 11 ilin valililerine kampanya başlat..
Eğitim

HKÜ’lü Milli Sporculardan Yüzmede Çifte Başarı

9 Mayıs 2023
Milli sporculara verdiği burslar ile sportif başarıları olan öğrencilerine kapılarını açarak nitelikli eğitim almalarını sağlayan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), üniversitelerarası spor müsabakalarında da önemli başarılar elde ediyor. ..
Eğitim

TOG BAZAR Gaziantep’te Kapılarını Açtı

19 Ekim 2022
2002'den bu yana gençleri güçlendiren ve sosyal fayda yaratan projelerini destekleyen Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın (TOG) 20. Yılına özel olarak; TOG BAZAR 12-13 Ekim tarihlerinde ilk kez Gaziantep’te kapılarını açtı!..
Eğitim

GAHİB’den Beşeri Sermayeye Büyük Destek

26 Temmuz 2022
Dünya makine halı üretiminin başkenti olan Gaziantep'te GAHİB ile GAÜN arasında yapılan anlaşma sonucu GAHİB Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü altında açılan “Halı Tasarımı Anasanat Dalı” prog..
Eğitim

SANKO Üniversitesi’nde Tanıtım Günleri Başladı

19 Temmuz 2022
Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite adaylarına tercihleri konusunda destek olmak amacıyla “Tanıtım Günleri” düzenleniyor.SANKO Üniversitesi’nde bugün (18 Tem..
Eğitim

Asgari ücretin yarısı kadar burs müjdesi

19 Ağustos 2021
Asgari ücretin yarısı kadar burs müjdesiGençler için gelecekte istikbal vadeden gözde mesleklerinden birisi olduğu ifade edilen halı tasarım bölümünü tercih edecek olan 20 öğrenciye eğitim süresince asgari ücretin yüzde ellisi orarında ..
Eğitim

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nden yüzde 100 burs desteği

17 Mart 2021
 İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nden yüzde 100 burs desteği Gençlik ve Spor Bakanlığının daha önce 52 vakıf üniversitesi ile sağladığı mutabakat, 11 okul ve 3 özel öğretim derneği ile de imzalandı. Doğa Koleji de i..
Eğitim

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nden burs desteği

19 Şubat 2021
İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nden burs desteği Okul mu spor mu ikilemini ortadan kaldırmayı hedefleyen Milli sporculara yüzde yüz burs olanağı, vakıf üniversitelerinin ardından özel okullar ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...