Abdulkadir Konukoğlu etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Konukoğlu: “Sanayicilerimiz Teknolojik Dönüşüme Ayak Uydurmalı”

14 Eylül 2024
SANKO Holding Onursal Başkanı, ASCE GYO Kurucusu ve Hakim Ortağı Abdulkadir Konukoğlu, A Para canlı yayınında Yayın Koordinatörü Özlem Doğaner’in konuğu oldu.Abdulkadir Konukoğlu, fahiş fiyat konusunun üzerine gidilmesi gerektiğini vu..
Gündem

SANKO Depremin Yaralarını Sarmak İçin İmkanlarını Seferber Etti

6 Şubat 2024
SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, 6 Şubat 2023’te yaşanan depremlerin ilk anından itibaren tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.Bölgede Gaziantep dahil 11 ili etkileyen depremin birinci yılını A Para Tv canlı yay..
Ekonomi

Şirketlerimizi Kurumsallaştırıp Halka Açalım ki Denetim Olsun

27 Temmuz 2023
BLOOMBERG HT CANLI YAYIN ASCE GYO KURUCUSU VE HAKİM ORTAĞI ABDULKADİR KONUKOĞLU: “ŞİRKETLERİMİZİ KURUMSALLAŞTIRIP HALKA AÇALIM Kİ DENETİM OLSUN VE ŞİRKETLERİMİZ UZUN YILLAR YAŞASIN” “ŞİRKETİN TÜM VARLIĞININ YÜZDE 3'Ü KADAR BİR BORCU VAR ..
Ekonomi

Gaziantepli Sanayiciden İşimizin Başındayız Çağrısı

4 Nisan 2023
Takvimler 6 Şubat’ı gösterirken ülkemiz asrın felaketi olarak görülen iki büyük depremle sarsıldı. Sanayi kenti Gaziantep’in de aralarında bulunduğu 10 ilimizde üretimin sekteye uğraması ise ikinci bir deprem korkusunu beraberinde getirdi. ..
Ekonomi

GSO Meslek Komiteleri Ve Meclis Üyelikleri Seçimi Yapıldı

15 Ekim 2022
Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelikleri seçimi tamamlandı.GSO üyeleri saat 09:00’da başlayan seçimlerde saat 17:00’ye kadar oy kullandı. Seçimlerde 35 meslek grubunda 2022-2026 yıllarında görev alacak 189..
Ekonomi

Türkiye’nin  En Güçlü 30 İş İnsanı Listesinde Bir Kez Daha Yer Aldı 

4 Ekim 2022
SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Capital Dergisi’nin gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Güçlü 30 İş İnsanı” araştırmasında, iş dünyasının en güçlü liderleri arasında bir kez daha yerini aldı.Capital’de yer alan haberde,..
Ekonomi

GSO’da Oda Organ Seçimleri 15 Ekimde Gerçekleştirilecek

21 Eylül 2022
 GSO’NUN 8. DÖNEM SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI GSO ONURSAL BAŞKANI ABDULKADİR KONUKOĞLU:“PANİKLEMEDEN GEMİMİZİ KARAYA DEĞİL, LİMANA ULAŞTIRACAĞIZ”..
Gündem

Topçuoğlu ve Özil Ailesinin Acı Günü

5 Ağustos 2022
Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu’nun kayınpederi merhum Mehmet Demir Özil’in cenazesi Şireci Camiinde Gaziantep İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Kilis As..
Gündem

SANKO Onursal Başkanı Konukoğlu’na teşekkür plaketi

7 Eylül 2021
SANKO Onursal Başkanı ..
Gündem

Konukoğlu Ailesi “Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” listesinde

5 Temmuz 2021
Konukoğlu Ailesi “Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” listesindeSANKO Holding ve Konukoğlu Ailesi, Capital dergisinin bu yıl dokuzuncu kez düzenlediği “Türkiye’nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” listesinde geçen yıl olduğu gibi 11’inci sırada yer al..
Gündem

Konukoğlu: Bir ömür görevde kalırsanız işletme körlüğü olur

2 Temmuz 2021
Konukoğlu: Bir ömür görevde kalırsanız işletme körlüğü olurSANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, 65 yaşında SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrıldığını anımsatarak, “Bir görevde ömür boyu kalırsanız zama..
Gündem

Konukoğlu: Tarımdaki en büyük sorun tarım arazilerinin miras paylaşımı

29 Haziran 2021
Konukoğlu: Tarımdaki en büyük sorun tarım arazilerinin miras paylaşımı SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, "Tarımda miras nedeniyle paylaşılan tarım arazileri rantabl olmaktan çıktığı için ekile..
Ekonomi

Abdülkadir Konukoğlu: Sabah işe geç kalırsam babam ters bakar!

2 Haziran 2021
Abdülkadir Konukoğlu: Sabah işe geç kalırsam babam ters bakar! Abdulkadir Konukoğlu: Ben hâlâ her sabah işe gidiyorum. Hatta ola ki geç kalırsam babam bana fotoğrafında dahi ters bakar. Bunu bana daha çok küçük yaşımda..
Ekonomi

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu: O defter kapandı

11 Nisan 2021
SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, koronavirüs salgınının hayatın her alanını olduğu gibi iş akışını da değiştirdiğini belirterek, “Eskiye dönüş yok, o defter kapandı. ‘Normalleşme başladı’ denildiğinde..
Ekonomi

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’na ‘Onur Ödülü’

24 Mart 2021
Merkezi Adana'da bulunan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) tarafından SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'na ÇGC Onur Ödülü verildi. SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulka..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...