Bakbak: Eğitimde önemli mesafeler kat ettik

Gaziantep Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Dr. Derya Bakbak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, AK Parti döneminde eğitimde önemli mesafeler kat edildiğine vurgu yaptı.
Bakbak: Eğitimde önemli mesafeler kat ettik
23 Kasım 2020 11:02

Bakbak,  “2020’de ilimize 4 bin 622 yeni öğretmen ataması yapıldı. 112 okul yapımı için 32 milyon 700 bin TL ödenek gönderildi. Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sistemi ve EBA TV üzerinden yayınlara başladı. Eğitimde fırsat eşitliği olsun diye tablet, bilgisayar ve internet destekleri yapıldı. 496 bin öğretmenimize bilişim teknolojileri alanında eğitimler verildi. Canlı sınıf imkânları her geçen gün daha da arttı. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz sınıf ortamındaymış gibi eğitimlerine devam etti.

Anne ve babadan sonra çocukların hayatına dokunan kişilerin başında gelen öğretmenlerimiz bu süreçte büyük bir özveri gösterdiler. Öğretmenlerimiz güvenin, bilginin, sevginin, fedakârlığın ve sabrın en güzel temsilcileri olduğunu bir kez daha ispat ettiler. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Çünkü öğretmenler sadece bilgiyi aktaran değil; aynı zamanda sevgiyi, adaleti, milli ve manevi değerleri de aşılayan vatansever kişilerdir.

Cumhuriyetimizin kurucusu ve Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk de ‘Öğretmenler! Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır’ sözleriyle bu mesleğin önemini ifade etmiştir.

Bu vesileyle cennet vatanımızın her bir köşesinde büyük fedakârlıklarla görevlerini icra eden istikbalimizin mimarları olan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum. Şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere, ahirete irtihal edenleri de rahmetle anıyorum.” 

Bir Yorum Bırakın

Benzer Haberler

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...