• Anasayfa /
  • /
  • Adam Voleybol’da hedef  ‘Sultanlar Ligi’

Adam Voleybol’da hedef  ‘Sultanlar Ligi’

Adam Voleybol’da hedef  ‘Sultanlar Ligi’
11 Nisan 2021 18:57 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep’i temsilen Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadelem eden Adam Voleybol takımı, Play-Off hazırlıklarını Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Adam Voleybol’da hedef ‘Sultanlar Ligi’

Kadınlar V oleybol 1. Ligi’nde 13, 14 ve 15 Nisan tarihlerinde Bursa’da oynanacak Play-O etabı öncesi program belirlenirken, Gaziantep’i temsil eden Adam Voleybol, Play-O hazırlıklarını devam ediyor.  Adam Voleybol takımı, Play-Off hazırlıklarını Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda yaptığı antrenman ile sürdürdü. Takımda moraller yerinde.

Sarı-Lacivertiler Play-O grubundaki ilk maçında 13 Nisan Salı saat 16.30’da güçlü rakibi Bolu Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Kendi grubunda lider olarak çıkan rakibi ile ilk maçına çıkacak olan Adam Voleybol, 14 Nisan Çarşamba Karşıyaka ve 15 Nisan Perşembe günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Normal sezonun ardından 2 günlük dinlenmenin ardından hafta başından bu yana Adam Voleybol, Play-Off hazırlıklarını Mehmet Şükrü Çobanoğlu, yönetiminde sürdürüyorlar. Bursa’da büyük salonda maçların oynanacak olması nedeniyle sarı-lacivertli takım ise antrenmanlarını Şahinbey Spor Salonunda gerçekleştirmişti.. Oldukça önemli ilk etapta 3 önemli maça çıkacak olan Adam Voleybol, finallere kalmaya çalışacak. Final maçları ise 21, 22 ve 23 Nisan tarihleri arasında yine Bursa’da oynanacak. Zorlu maç öncesi sarı-lacivertli voleybolcuların istekli ve arzulu olması yönetiminde yüzünü güldürüyor.

Gaziantepli voleybol severler de Adam Voleybol’dan başarı ve Sultanlar Ligine çıkmasını bekliyor.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...