ADAM Voleybol muhteşem başladı 3-1

ADAM Voleybol muhteşem başladı 3-1
13 Nisan 2021 20:31 Kaynak : HABER MERKEZİ

TVF Kadınlar Voleybol 1. Lig play-off yarı final ilk maçında Bolu Belediyespor ile karşılaşan Adam Voleybol rakibini 3-1 yenerek muhteşem bir başlangıç yaptı.

ADAM Voleybol muhteşem başladı 3-1

Bursa’da düzenlenen TVF Kadınlar 1. Lig yarı final maçları başladı. Gaziantep’i başarıyla temsil eden Adam Voleybol ilk maçında ligin normal sezonu lider bitiren Bolu Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan sarı lacivertliler ilk seti 25-23 kazandı. İkinci sette de üstün bir oyun sergileyen Adam Voleybol 25-20 kazanarak 2-0 öne geçti. Üçüncü sette ise rakip Bolu Belediyespor 25-19 kazanarak umutlandı. Oyun disiplininden kopmayan sarı lacivertliler dördüncü seti 25-21 kazanarak ilk maçında çok önemli bir galibiyete imza attı.

Setler: 25-23, 25-20, 19-25, 25-21

 ADAM Voleybol, yarı final maçlarını başarılı bir  şekilde tamamlayıp final grubunda mücadele etmek istiyor. Final grubu sonrası hedefini Sultanlar Ligi olarak belirleyen temsilcimiz çok önemli olan ilk maçı kazanarak büyük bir adım attı. Grubun güçlü ekiplerinden olan Bolu Belediyespor da iddialı ekiplerden birisiydi. Alınan galibiyetle ADAM Voleybol Gaziantepli voleybolseverleri  d e sevindirdi. Takımın Sultanlar Ligi’ne kalmasını isteyen Gaziantepli sporseverler, artık Gaziantep’in Sultanlar Ligi’nde olmasını istiyor.

Oldukça önemli ilk etapta 2 önemli maça daha çıkacak olan Adam Voleybol, finallere kalmaya çalışacak. Final maçları ise 21, 22 ve 23 Nisan tarihleri arasında yine Bursa’da oynanacak. Zorlu maç öncesi sarı-lacivertli voleybolcuların istekli ve arzulu olması yönetiminde yüzünü güldürüyor.

Gaziantepli voleybol severler de Adam Voleybol’dan başarı ve Sultanlar Ligine çıkmasını bekliyor.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...