Mühendislerden kan bağışı kampanyasına ilgi

Mühendislerden kan bağışı kampanyasına ilgi
07 Nisan 2021 21:56

Mühendislerden kan bağışı kampanyasına ilgi

 

İnşaat Mühendisleri Odası  (İMO)Gaziantep Şubesi ile Türk Kızılayı tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyası büyük ilgi gördü.

İMO Gaziantep şube binasında düzenlenen kan bağışı kampanyasına Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çeliktürk, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda inşaat mühendisi kan bağışında bulundu.

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, KOVID-19 salgınının yeniden artışa geçtiği bir ortamda kan bağışının büyük önem taşıdığını söyledi. Kan bağışının önemine vurgu yapmak ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasının gördüğü ilgiden memnun kaldıklarını belirterek, şöyle devam etti:

“Salgının tırmanışa geçtiği bu ortamda kan ihtiyacı da artmaktadır. Salgınla mücadeleye destek olmak amacıyla, Kızılay ile ortak düzenlediğimiz  Kan Bağışı kampanyamıza iştirak edip yönetim kurulumuzla beraber kan bağışında bulunarak toplumsal dayanışma örneği sergiledik. Kampanyamıza katılan ve bağışta bulunan yönetim kurulu üyelerime, meslektaşlarımıza ve dostlarımıza  bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca Kızılay yetkilileri ve görevlerine de gösterdikleri çaba ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Kan bağışı kampanyası ile Kızılay’a destek sağlandı. İMO Gaziantep şube binasında düzenlenen kan bağışı kampanyasına Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çeliktürk, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda inşaat mühendisi kan bağışında bulundu. Pandemi sürecinde inşaat mühendislerinin kan bağışı kampanyası düzenlemesi ve büyük ilgi görmesi takdirle  karşılandı.

 

Mühendislerden kan bağışı kampanyasına ilgi

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

MANEVİ VE NURANİ ŞEYLERDE BÖLÜNME OLMAZ

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...