• Anasayfa /
  • /
  • Gaziantep FK Kasımpaşa maçı saatini bekliyor

Gaziantep FK Kasımpaşa maçı saatini bekliyor

Gaziantep FK Kasımpaşa maçı saatini bekliyor
17 Nisan 2021 18:40 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep FK Kasımpaşa maçı saatini bekliyor

Gaziantep Futbol Kulübü,  Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Teknik Direktör Sa Pinto yönetiminde saat 16:30’da gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü.

Isınma ve 5’e 2 pas çalışmasıyla başlayan antrenman, yarı sahada gerçekleştirilen çift kale maçla son buldu. Antrenmanı yöneticiler Mahsum Altunkaya, Müslüm Özmen, Gürkan Tural ve Erhan Özmen’de yerinde takip etti. Takım bu antrenmanla birlikte Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.

Yarın saat 16:00’da Kalyon Stadyumundaki karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek.  Covid-19 testleri pozitif çıktığı için 10 gün izolasyon süreci geçiren Alin Tosca ve Ulaş Zengin takıma katıldı. Geçtiğimiz hafta Korona virüs testleri pozitif çıkan Alin Tosca ve Ulaş Zengin takıma katıldı. 10 günlük izolasyon sürecini tamamlayarak takıma katılan Alin Tosca ve Ulaş Zengin ikilisinin Kasımpaşa maçında oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

Gaziantep FK kendi evinde Kasımpaşa’yı mağlup ederek hem iç sahadaki başarılı grafiğini sürdürmek hem de üst sıralardan kopmamak için mücadele edecek.

Gaziantep FK, bu kritik maçı kazanarak hem iç sahadaki başarılı grafiğini sürdürmek hem de üst sıralardan kopmama mücadelesi vererek Avrupa kupalarına katılma iddiasını devam ettirmek isteyecek. Gaziantep FK ile Kasımpaşa’yı karşı karşıya getirecek zorlu karşılaşma, 18 Nisan Pazar günü saat 16.00’da Kalyon Stadyumu’nda oynanacak.

Karşılaşmayı Arda Kardeşler, Mehmet Metin ve Murat Ergin Gözütok hakem üçlüsü yönetecek.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

“KİM Kİ BİN KERE  ‘KULHÜVALLAHÜ EHAD SÛRESİ’Nİ  OKURSA, KENDİ NEFSİNİ ALLAH’TAN SATIN ALMIŞ OLUR.”

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...