Zam etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Fatma Şahin’den İşçilere Dev Zam

8 Şubat 2024
Gaziantep'te Büyükşehir Belediyesi, Hak-İş Sendikası ile gerçekleştirdiği toplu iş sözleşmesi protokol töreniyle 2024 yılı işçi maaşlarına dev zam yapıldıGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediye işçilerine yapılacak d..
Gündem

Memur ve Emekli Zammı Belli Oldu

3 Ocak 2024
Memur ve emekli zamları belli oldu ve sonuçlar enflasyona göre açıklandı. Enflasyon rakamlarına göre maaşlara yapılacak yüzde 6'lık zam oranı aşıldı ve gözler enflasyon farkına çevrildi. Memur ve memur emeklileri, 2024'ün ilk altı ayı i..
Gündem

Benzine İndirim Geliyor

30 Ağustos 2023
Benzin ve motorinde indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyorken Brent petrol fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe deva..
Gündem

Gaziantep’te toplu taşımaya zam geldi

4 Ağustos 2023
Günlerdir konuşulan nihayet oldu Gaziantep'te toplu taşımaya zam geldiGaziantep'te toplu taşıma ücretleri şöyle oldu:Halk otobüsü 14.50Belediye 14.20ÖğrenciHalk 7.50Belediye 6.80Taksi ücretlerine ise yüzde 100 ..
Gündem

Gaziantep’te Ekmeğe Zam Geldi

14 Temmuz 2023
Gaziantep'te günlerdir devam eden ekmek zammı tartışmaları son buluyor. Gaziantep'te ekmek fiyatlarına zam geldi!Gaziantep'te günlerdir gelmesi beklenen ekmek zammı belli oldu. Pazartesinden itibaren uygulanacak tarife belli oldu. Ga..
Gündem

GTO Başkanı Yıldırım, Kırmızı Ete Zam Hazırlığına Tepki Gösterdi

2 Temmuz 2023
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, kırmızı et piyasasının zam hazırlığına tepki gösterdi. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, sosyal medya h..
Ekonomi

Memur ve emekli maaşları ne kadar oldu?

3 Ocak 2023
Emekli memur aylıkları yüzde 25’in üzerinde artacak. 15 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe girecek ek gösterge düzenlemesi dolayısıyla 600 ek gösterge artışından yararlanan tüm emekli memurların aylıklarında yüzde 25 zamma ilaveten 250 TL artış ..
Gündem

Memur ve emekli zammı açıklandı

3 Ocak 2023
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık ayı enflasyon verilerini açıkladı.Aralık ayı verisine göre emekliler 15,4 oranında zam alırken, memurlar da 16,4 oranında zam alacaklar.Memur maaşları ile SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emekli..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Asgari Ücret Ve EYT Mesajı

29 Eylül 2022
Erdoğan, "Son asgari ücret rakamını aralıkta yapacağız. Arkadaşlarımızla bu konuda görüşmeler yapacağız. Yeni bir adımı yıl sonu itibarıyla atacağız. 2023'e güçlü bir şekilde gireceğiz. Rakam konusunda endişe etmeyin. Hiç şüphe..
Gündem

Bakan Vedat Bilgin’in Asgari Ücret Zammı İle ilgili Açıklaması

22 Eylül 2022
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den asgari ücret zammı ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Bakan Bilgin yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz dönem asgari ücrete tarihin en yüksek oranında zam yaptık. Temmuzda da yaptık. Ar..
Ekonomi

Akdoğan:Destek Gelmezse Bitiyoruz

21 Haziran 2022
Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekili Ünal Akdoğan, sektörde yaşanan sıkıntılarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başka..
Gündem

Ekmeğe yine zam geldi

8 Mart 2022
Gaziantep’te ekmek fiyatları bir kez daha zamlandı. Bir pide 2.25, bir francala fiyatı ise 2.5 lira oldu. Fiyatlar Çarşamba günü itibariyle geçerli olacak.Gaziantep’te pide ve francala ekmek bir kez daha zamlandı. Yapılan yeni zamla bir..
Ekonomi

Emekli ve memura ne kadar zam gelecek ?

2 Ocak 2022
Memur ve emekliler 3 Ocak'ta açıklanacak zam oranına odaklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması beklenen zam oranının yüzde 20 civarında olması bekleniyor.Asgari ücrete yapılan yüzde 50.5'lik zammın ardından sırada memur ve..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’den memura büyük zam

28 Aralık 2021
Şehitkamil Beled..
Ekonomi

Emeklilerin yeni yıl zammı netleşmeye başladı

8 Aralık 2021
 Emekliler ve görevdeki memurların gözü kulağı yeni yıl zamlarında. Açıklanan kasım ayı enflasyonu ile birlikte memur ve emeklileri için enflasyon farkı oluşacağı kesinleşti. Sadece memur ve emeklileri için değil açıklanan enflasyo..
Gündem

Öğretmenlere yapılacak zam belli oldu mu?

1 Aralık 2021
Öğretmen maaşlarına 2022 yılında yapılacak zam oranı merak edilmeye başlandı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, öğretmen maaşlarına yapılacak zam oranlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu.  Ba..
Gündem

Zamsız akaryakıt için kuyruklar oluştu

19 Kasım 2021
Gaziantep’te akaryakıta yapılan zammın ardından istasyonlarda kuyruklar oluştu. Zamsız yakıt almak isteyen vatandaşlar akaryakıt istasyonlarında kuyruklar oluşturdu.Dolar/TL kurunda yaşanan yükselişin ardından benzin, motorin ve otogaza..
Gündem

DEVA Gaziantep’ten akaryakıt zamlarına bisikletli tepki

8 Kasım 2021
DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanlığı organizasyonunda il Gençlik, il Kadın, il Doğa ve Çevre ile il Yerel Yönetimler Başkanlıklarının icra ettiği “İktidarın zammı varsa, yurttaşın yeşil pedalı var” etkinliği Gaziantep Uzay Parkı’nda gerçekl..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...