Vali etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Güneydoğulu Hububatçılar Venezuela Heyetini GAİB’de Ağırladı

6 Mayıs 2024
Venezuela La Guaira Eyaleti Valisi José Alejandro Terán ve beraberindeki heyet; Celal Kadooğlu başkanlığındaki Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliğini GAİB hizmet binasında ziyaret etti. Görüşmelerde Venezuela..
Gündem

Gaziantep’e “Gazi” unvanı verilişinin 103. yıl dönümü törenle kutlandı

8 Şubat 2024
Gaziantep’in Gazilik unvanı ile onurlandırılışının 103.yıl dönümü törenle kutlandı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törene, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdin Kaya, Büyükşehir Belediye Başkan..
Gündem

Vali Çeber:”10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutluyorum”

9 Ocak 2024
10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günü hep birlikte kutluyoruz. 10 Ocak ta..
Sağlık

Sağlık Alanında İki Hizmet Protokolü Birden

20 Aralık 2023
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda İl Sağlık Müdürlüğü ve Baygün Lojistik adına Murat Kemal Baygün arasında Şehitkamil İlçesi Yığınlı Mahallesinde yapılacak Sağlık Evi Hizmet Binası protokolü ile Valiliğimiz koordinasyonunda İl Sağlık Müdü..
Gündem

Gaziantep Valisi Kemal Çeber’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

29 Ağustos 2023
Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde, muazzez vatan toprağı uğruna verdiği zorlu Kurtuluş Savaşı mücadelesini başarıyla neticelendirerek Cumhuriyet’imizin kuruluşunu müjdelediği büyük zaferimizin 101’inci..
Gündem

Gazişehir Demokrasi Meydanında Tek Yürek Oldu

16 Temmuz 2023
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın organizasyonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin, Gaziantep Valiliği koordinasyonunda düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’nda vatandaşlar, bir kez daha millet ira..
Eğitim

Kalyoncu Üniversitesi 1.578 Öğrencisini Mezun Etmenin Gururunu Yaşadı

13 Temmuz 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi 2023 Mezuniyet Töreni, üniversitenin 3 bin kişilik Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın yanı sıra Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Gaziantep Büyükşehir Be..
Gündem

Vali Çeber resmen göreve başladı

3 Temmuz 2023
Çeber resmen başladı Gaziantep Valiliği’ne atanan Kemal Çeber bu sabah düzenlenen törenle imzayı attı ve resmen göreve başladı. KURUM MÜDÜRLERİ KARŞILADI Vali Çeber’i kurum müdürleri valilik binası önünde karşıladı. Tanışma merasiminden ..
Gündem

Gaziantep Valisi Rize’den geliyor

26 Haziran 2023
Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Gaziantep valisi olarak Rize valisi Kemal Çeber atandı.KEMAL ÇEBER KİMDİR1972 Yılında Tokat ili Artova ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Tokat’ta tamamladı ,1993 yılında Ankara Üniversitesi ..
Gündem

Gaziantepli Halı İhracatçıları İstanbul Valisi Davut Gül’ü Ziyaret Etti

20 Haziran 2023
5-8 Aralık 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan CFE 2023 - Carpet & Flooring Expo İstanbul Fuarı lansmanı için İstanbul’a giden GAHİB heyeti Gaziantep'te uzun yıllar görev yaptıktan sonra İstanbul Valiliği gör..
Gündem

YERLİKAYA İÇİŞLERİ BAKANI OLUYOR

2 Haziran 2023
Gaziantep Valiliği görevini uzun yıllar yaptıktan sonra, buradaki başarılı performansıyla İstanbul Valiliği görevine getirilen, İstanbul’da da başarılı çalışmalarına devam eden Ali Yerlikaya’nın yeni kabined..
Gündem

Vali Gül sosyal medyada uyardı

28 Mayıs 2023
Gaziantep Valisi Davut Gül, seçmen bilgi kartları eline ulaşmayan vatandaşlara yönelik açıklamalarda bulunarak kimlik kartı ile oy kullanılabileceğini duyurdu.Sosyal  medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Vali Gül, "Seçmen bilgi kar..
Gündem

Vali Gül’den İthamlara Açıklama

20 Mayıs 2023
Bazı Basın ve sosyal medya mecralarında depremzede vatandaşlarımıza gönderilen yardımların depolarda saklandığı ve seçim rüşveti olarak depremzede olmayanlara dağıtıldığı şeklinde ithamlara yer verilmesi üzerine açıklama yapılması ihtiyacı ..
Gündem

Vali Davut Gül’ün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

29 Nisan 2023
2008 Nisan ayında "Emek ve Dayanışma Günü" olarak kutlanması kabul edilen 1 Mayıs, 22 Nisan 2009 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen yasa ile resmi tatil ilan edilmiştir.1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, daha iyi bir g..
Gündem

Ziyaretin Çarpıtılması Ailemizi Üzmüştür 

25 Nisan 2023
Gaziantep’in tanınan iş adamalarından Terlemez İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memik Terlemez, bir hasta ziyareti sonrası Gaziantep Valisi Davut Gül’ü hedef alan haberler karşısında aile olarak büyük şaşkınlık ve üzüntü yaşa..
Gündem

Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu

29 Eylül 2022
İçişleri Bakanlığımızca trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla 29.09.2022 tarihinde ülke genelinde eş zamanlı olarak “Önce Yaya Uygulaması” gerçekleştirildi.Yayalara Öncelik Duruşu, Haya..
Gündem

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kabul töreni ile son buldu

31 Ağustos 2022
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla gün içerisinde yapılan kutlamalar. Akşam saatlerinde Panaroma Müzesi’nde yapılan Kabul Töreni ile son buldu.Törene Vali Davut Gül ve eşi Gülden Gül Hanımefendi, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hacı Hali..
Gündem

Gaziantep Valiliğinden Rehin Alma ile İlgili Açıklama

25 Temmuz 2022
Yurt dışına kaçan bir FETÖ Firarisi’nin açıklamalarına istinaden bazı sosyal medya mecralarında da yer alan, “Gaziantep’te bir organize suç örgütünün yol keserek Gaziantep Valisi ve korumalarını rehin aldığına” dair iddiaların “Vali karşıla..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...