Tünel etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri Trafiğe Açıldı

16 Mart 2024
Şahinbey Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri vatandaşın kullanımına açıldı.Özellikle Ramazan ayında şehir trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğ..
Yerel Yönetimler

100. Yıl Tünellerinde Adım Adım Sona Doğru

13 Şubat 2024
Şahinbey Belediyesi’nin Gaziantep'e kazandırdığı en önemli projelerden olan tünel projesinde asfaltlama çalışmaları başladı.Şehrin trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri’nde çalışmalar tüm ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey 100. Yıl Tünellerinde Sona Doğru

17 Ocak 2024
Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep'e kazandırılan en önemli projelerden olan tünel projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken çalışmalarda sona yaklaşıldı.Şehrin trafiğini rahatlatmak adına yapılan devasa projelerden olan Şah..
Yerel Yönetimler

Şahinbey 100. Yıl Tünellerinde Işık Göründü

16 Kasım 2023
Şahinbey Belediyesi’nin en önemli projelerinden olan Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri için Cumartesi günü saat 17.00’da ışık görme töreni düzenlenecek.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun 3 katlı köprülü kavşak ile..
Yerel Yönetimler

Şehrin İlk Tünel Projesi Adım Adım İlerliyor

8 Eylül 2023
Şahinbey Belediyesi’nin şehrin trafiğini rahatlatmak adına yaptığı 2.484 metrelik tünel projesinde çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.Şahinbey Belediyesi’nin şehre kazandırdığı önemli projelerinden olan tünel projesinde çalışma..
Yerel Yönetimler

Dev Tünel Projesinin Temelleri Atıldı

2 Mayıs 2023
Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Gaziantep’in ihtiyacı olan ve trafiği önemli ölçüde rahatlatacak olan dev tünel projesinin temeli atıldı. Şehrin trafiğini rahatlatmak ..
Yerel Yönetimler

Tahmazoğlu müjdeyi verdi

30 Ocak 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehrin trafiğini rahatlatmak adına yapılan önemli projelerden birisi olan tünel projesinin rekor bir zamanda tamamlanacağının müjdesini verdi.Yol medeniyettir düsturuyla çalışan ve Şahinbey İ..
Yerel Yönetimler

Gaziantep’te tüneller zamanda yolculuğa çıkaracak

19 Nisan 2021
Gaziantep'te tüneller zamanda yolculuğa çıkaracak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi yapıları ve turistik mekanlarıyla göz dolduran kentin atmosferini görünür kılmak amacıyla Gaziantep'in tarihi kalesind..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...