Süper Lig etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Spor

THF Süper Ligi Play Off’da Polisgücü Fırtınası

9 Mayıs 2024
Türkiye Hokey Federasyonu THF Süper Ligi Play Off’da şampiyonluk için sahaya çıkan Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımları sahada adeta fırtına estirerek rakiplerine şans tanımıyor. Maçları Kırklareli’nde takip eden Başkan Kaplan..
Eğitim

Basketbol Kaptanı Batu GAÜN’de Öğrencilerle Bir Araya Geldi

16 Kasım 2022
Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan “Genç Ne Sever?” projesi kapsamında Türkiye Basketbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep Basketbol kaptanı Türk profesyonel basketbolcu Birkan Batuk, Gaziantep Üniversitesi..
Spor

ALG Spor 1 puanla başladı 3-3

18 Ekim 2022
TFF Kadınlar Futbol Süper Liginde perde açılırken geçen sezonun şampiyonu Gaziantep ALG Spor, evinde konuk ettiği Hatayspor ile 3-3 berabere kaldı ve sezona 1 puanla giriş yaptı.Batur sahasında oynanan maçta Gaziantep ALG Spor iki kez ö..
Yerel Yönetimler

Yeşil- Siyahlı Ekip Galibiyetle Başladı

17 Ekim 2022
2022 - 2023 Sezonunda Gaziantep Süper Amatör Ligde mücadelesini sürdürecek olan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, yeşil sahada ilk haftayı 3 puanla tamamladı. Altyapıdan yetişen sporcularla kadrosunu kuran yeşil - siyahlı kulüp, zirve hedefi..
Spor

Gaziantep FK’dan süper galibiyet: 2-0

14 Mart 2021
Gaziantep FK’dan süper galibiyet: 2-0Süper Lig’de Denizlispor’u ağırlayan Gaziantep Futbol Kulübü, karşılaşmadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Kırmızı siyahlılara 3 puanı getiren goller Dicko ve Muhammet’ten geldi.Kalyon Stadyumu..
Spor

Gaziantep FK’da rakip Antalya

20 Şubat 2021
Gaziantep FK'da rakip Antalya Gaziantep Futbol Kulübü yarın saat 16:00’da Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda Antalya ile mücadele edecek.Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 26. haftasında rakip olarak Fraport TAV ..
Spor

Gaziantep FK Galatasaray’a mağlup: 1-2

29 Ocak 2021
Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 22’nci haftasında evinde konuk ettiği Galatasaray’a 2-1 yenilerek evindeki yenilmezlik serisini de kaybetti ve mağlup oldu.Sarı kırmızılıların gollerini Onyekuru atarken, Gaziantep’in tek golü Maxim..
Spor

Gaziantep FK büyük başarı elde etti

26 Ocak 2021
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi,  sezonun ilk yarısını dördüncü sırada tamamlamanın büyük bir başarı hikayesi olduğunu söyledi.Süper Lig’in 21. Haftasında konuk ettikleri Hatayspor karşısında son saniyelerde yedikleri g..
Spor

Gaziantep FK’da Rize hazırlıkları tamam

19 Ocak 2021
Gaziantep Futbol Kulübü, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Antrenör Erdal Güneş yönetiminde saat 11:30'da gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü. Şehrimizde dün gece saatle..
Spor

Gaziantep  zirveye koşuyor

27 Aralık 2020
Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK, Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Müsabakayı 3-1 kazanan Gaziantep FK, üst üste dördüncü galibiyetini alarak puanını 27'ye çıkardı. Gaziantep FK bu sezonun en az mağlup olan, en çok gol atan takımı. ..
Spor

Gaziantep FK Alanya’yı bekliyor

26 Aralık 2020
Süper Lig'in 15. haftasında konuk edeceği Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Gaziantep  Futbol Kulübü kampa girdi. Yarın saat 13:30’da Kalyon Stadyumu’nda Alanyaspor’u konuk edecek olan kırmızı siyahlılarda tek hedef galibiye..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...